2015 Kawasaki KLX450R

08.07.2014

2015 Kawasaki KLX450R este unul dintre modelele enduro in 4 timpi care este usor de manevrat,inmatriculabil,rider friendly si care vine cu un pachet de performanta excelenta pentru a fi cat mai usor de utilizat pe traseele off-road.

Motorul de mare putere,usor, in 4 timpi,vine cu cateva imbunatatiri cum ar fi masa crescuta a volantei pentru a avea un cuplu mai mare low-end.
Un alt beneficiu al motocicletei KLX450R este starterul electric care vine cu un design nou,cu un sistem de pornire electric extrem de fiabil si cu o pornire mai usoara fata de alte modele.De asemenea,modelul dispune si de o pornire manuala prin lovire,iar in cazul in care motorul se opreste si trebuie repornit,motocicleta va putea fi repusa in miscare atat electric cat si manual.
Rapoartele de transmisie ale modelului KLX450R au fost selectate pentru a se potrivi in mod special concurentei off-road.Motorul este reglat pentru o livrare mai mare a energiei pentru a optimiza rapoartele de transmisie.
Sasiul din aluminiu inspirat din seria MX dispune de o gravitatie si o inertie imbunatatita pentru a oferi o tractiune excelenta,manevrabilitate usoara si stabilitate la viteze foarte mari.
Modelul KLX450R vine complet echipat cu tot ceea ce este nevoie pentru a putea fi inmatriculat pe drumurile din Australia.
 
 
Cititi mai mult pe ATVROM


EticheteStiri recente


01.02.2023

Preia stilul Kawasaki Racing Team pentru 2023!

Testele pe circuit au inceput deja pentru echipa KRT si, pentru a marca un start nou, riderii si per ...


19.01.2023

Tom Booth-Amos va concura pentru MOTOZOO RACING in sezonul 2023

Tom Booth-Amos va concura pentru Motozoo Racing la Campionatul Mondial Supersport 2023. Dupa o final ...


23.12.2022

MTM KAWASAKI TEAM confirma line up-ul de rideri pentru sezonul 2023

Privind cu optimism spre urmatorul sezon, echipa MTM KAWASAKI a dezvaluit line up-ul de rideri pentr ...