Optimizari 2019 Ninja H2, H2 Carbon si H2R

27.09.2018

Kawasaki a anuntat ca motocicletele 2019 supercharged Ninja H2, Ninja H2 Carbon si Ninja H2R sunt subiectul unor imbunatatiri notabile fata de gama de motociclete Kawasaki SuperSport 2018.

Printre altele, atat modelul H2, cat si H2 Carbon, beneficiaza de putere sporita de la motorul si supercharger-ul revizuite, noi frane Brembo (introduse cu Ducati Panigale V4), noi anvelope si afisaj TFT.

H2R are parte de mai putine noutati, dar primeste noile Brembo.

Iata comunicatul de presa lansat de constructorul japonez:

Lineup-ul Kawasaki Ninja H2™ a stabilit deja standarde inalte pentru motocicletele hypersport, iar 2019 Ninja H2™, Ninja H2™ Carbon si Ninja H2™R ridica stacheta mai departe o data cu update-urile aduse motoarelor. Motorizarile H2 devin astfel cele mai puternice de pana acum.

De cand modelele sportive Ninja H2 au fost introduse pe piata, inginerii Kawasaki au reusit sa creeze performante de top in limitele legale.

Pe de alta parte, motocicleta Kawasaki Ninja H2 Carbon a fost dezvoltata ca model special in editie limitata si se remarca de la prima privire prin caroseria puternica si usoara creata din fibra de carbon.

Ninja H2 si Ninja H2 Carbon pasesc pe urmele motocicletei destinate exclusiv circuitelor de curse - Ninja H2™R.

 

 

Pe langa performantele crescute de care se bucura Ninja H2, Kawasaki a adaugat etriere de ultima generatie de la Brembo. Afisajul color TFT vine cu patru moduri selectabile de redare, precum si cu functia Smartphone Connectivity care permite pilotilor sa se conecteze wireless. Puterea si tehnologia sunt „aduse la sol” de noile anvelope Bridgestone RS11.

Modelele cu supercharger au in comun componentele tehnologice avansate, inclusiv motorul cu patru cilindri 998cc, cadrul trellis usor, dimensiuni compacte, corpul aerodinamic.

2019 Ninja H2 este disponibila cu schema de culoare Mirror Coated Spark Black, in timp ce 2019 Ninja H2 Carbon ofera doua optiuni: Mirror Coated Matte Spark Black / Golden Blazed Green.

Caracteristici-cheie ale modelelor hypersport 2019 Kawasaki Ninja H2 Carbon si Ninja H2:

- cele mai puternice noi motorizari H2 care pastreaza o eficienta ridicata

Rezultatul imbunatatirilor motorului se reflecta si prin acceleratia uimitoare a modelului Ninja H2. Performantele motorului nu afecteaza eficienta de consum. Factorii-cheie ai cresterii in putere consta intr-un nou filtru de aer, camera de admisie și bujii.

- franele cu etriere fata Brembo Stylema®
- anvelope sport Bridgestone Battlax RS11 (12/70-17 fata, 200/55-17 spate) cu rol in imbunatatirea manevrabilitatii.
- afisaj digital TFT cu patru moduri selectabile (servesc pentru prioritizarea informatiilor) si ecran LCD
- noua conexiune smartphone
- noi lumini LED
- vopseaua mai durabila.

 

 

Noua Conectivitate Smartphone: chip-ul introdus in panoul de instrumente permite riderilor sa se conecteze wireless. Utilizand o aplicatie pentru smartphone, pot fi accesate cu usurinta diverse functii pentru a crea o experienta de pilotare mai buna. Dispuneti de informatii legate de nivelul de combustibil, vitezometru, mentenanta, baterie, viteza, rpm, kilometraj etc. Apelurile telefonice si mesajele-text sau e-mail primite pe smartphone sunt indicate si pe ecranul vehiculului. Setari: setarile generale (putere, moduri de pilotare, KQS - Kawasai Quick Shifter etc.). Toate modificarile facute prin intermediul aplicatiei atunci cand motorul este oprit vor fi implementate de indata ce are loc pornirea si aplicatia smartphone este On.

Modelele 2019 Kawasaki Ninja H2 si Ninja H2 Carbon dispun de lumini LED de semnalizare si faruri LED, mai precis intreg echipamentul cu LED-uri este mai eficient si mai luminos.

La capitolul styling, noua emblema „supercharged” atrage toate privirile. Accentele de culoare rosie ofera un aer unic, in timp ce grafica exprima ideea de dinamism si viteza.

Legat de noua vopsea durabila „care se repara singura” aplicata pe partile non-carbon ale caroseriei, trebuie spus ca se bazeaza pe particule microscopice care absorb impactul, asa ca unele zgarieturi vor disparea ca prin minune, exceptand zgarieturile produse de o cheie, moneda, fermoar.


Motocicleta hypersport Kawasaki Ninja H2™R revine ca lider in clasa din care face parte.

 EticheteReview-uri recente


17.01.2022

2022 Kawasaki Z900 50th Anniversary

Motocicleta 2022 Kawasaki Z900 50th Anniversary reprezinta o editie aniversara, special co ...


23.11.2021

2022 Kawasaki Z H2

Kawasaki Z H2 si varianta 2022 Kawasaki Z H2 SE se impun in categoria de motociclete naked prin atri ...


05.11.2021

Kawasaki Vulcan S 2022

Kawasaki Vulcan S este pregatit sa impresioneze fanii motocicletelor cruiser! Modelul se poate ...