2021 Kawasaki Ninja 1000SX

01.10.2020

Ninja 1000SX este varful de lance al gamei Sport Tourer si vine cu o larga selectie de culori. Aceasta motocicleta Kawasaki este disponibila in 3 editii speciale si beneficiaza de o paleta vasta de accesorii, astfel incat posibilitatile devin practic nelimitate pentru cei care doresc personalizarea pentru un plus de utilitate si confort la drumurile lungi.

Kawasaki Ninja 1000SX s-a dezvoltat de la modelul Z1000SX care s-a bucurat de o popularitate extrem de mare pe pietele europene. Pachetul SX in combinatie cu ADN-ul sportiv de Ninja, la care se adauga un motor dinamic si un sasiu performant au ca rezultat o motocicleta moderna, deosebit de manevrabila. Control avansat la tractiune, sistemul electronic de cruise control, sistemul de franare integrat si de management la viraje, plus ecranul TFT digital si schimbarea rapida a vitezelor sunt caracteristici care ii favorizeaza pe riderii care petrec mult timp in sa.Pilotii pot opta pentru culorile: Metallic Carbon Gray / Metallic Diablo Black, Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray si Metallic Moondust Gray / Metallic Diablo Black.

Ninja 1000SX Performance Edition detine in plus fata de modelul standard esapamentul Akrapovic avansat, aparatoarea de vant updatata si cateva alte specificatii.

Ninja 1000SX Tourer Edition marcheaza a cincea generatie pentru platforma sport touring si aduce in plus portbagajele 2x 28L.


Ninja 1000SX Performance Tourer Edition vine cu portbagaje 2x 28L integrate, manere incalzite, aparatoare de vant, sistem GPS, un sunet sporty si extra-performanta evacuarii Akrapovic.

Timpul si distanta sunt concepte abstracte pentru Ninja 1000SX. Indiferent de destinatie, riderii se pot baza pe agila Ninja 1000SX care livreaza toate ingredientele pentru o experienta de touring practica si pentru un ride sportiv, palpitant.EticheteStiri recente


01.02.2023

Preia stilul Kawasaki Racing Team pentru 2023!

Testele pe circuit au inceput deja pentru echipa KRT si, pentru a marca un start nou, riderii si per ...


19.01.2023

Tom Booth-Amos va concura pentru MOTOZOO RACING in sezonul 2023

Tom Booth-Amos va concura pentru Motozoo Racing la Campionatul Mondial Supersport 2023. Dupa o final ...


23.12.2022

MTM KAWASAKI TEAM confirma line up-ul de rideri pentru sezonul 2023

Privind cu optimism spre urmatorul sezon, echipa MTM KAWASAKI a dezvaluit line up-ul de rideri pentr ...