Rea conduce apararea Kawasaki in cursa de 8 ore de la Suzuka

10.06.2022

Jonathan Rea va fi in fruntea lineup-ului de rideri care asigura defensiva Kawasaki la prestigioasa cursa de anduranta 8 ore Suzuka.

Castigatorul celor 6 titluri in Campionatul Mondial de Superbike ii va avea alaturi pe colegul de echipa, Alex Lowes si pe Leon Haslam pentru cea de-a 43-a editie a acestei renumite curse. Toti trei sunt fosti castigatori ai competitiei ce formeaza una din rundele Campionatului Mondial de Anduranta. Riderii echipelor japoneze concureaza cu motociclete de uzina.

Kawasaki isi va apara titlul la Suzuka, Rea si Haslam fiind victoriosi in ultima cursa din 2019. Echipa verde este prima anuntata de un constructor. Evenimentul sportiv se desfasoara intre 5 - 7 august si coincide cu runda britanica a Campionatului Mondial MotoGP de la Silverstone.

Rea, Lowes si Haslam au declarat ca vor incerca sa fie la inaltime pentru a consolida titlul in urma cu trei ani. Ei vor concura alaturi de Ninja ZX-10RR, motocicleta Kawasaki care a cucerit numeroase victorii in cursele de Superbike. EticheteArticole recente


01.02.2023

Calatoriti cu stil in 2023 cu noile genti Kawasaki!

Kawasaki tocmai a lansat o gama extinsa de genti de inalta calitate pentru sezonul 2023, acoperind o ...


27.01.2023

Teste de iarna pentru echipa KRT - doua zile la Jerez

Jonathan Rea si Alex Lowes au dat restart pregatirilor din pre-sezonul Campionatului Mondial 2023 FI ...


03.12.2022

Test Kawasaki Racing Team scurt, dar cu bune rezultate

Vineri, 2 decembrie, riderii KRT - Jonathan Rea si Alex Lowes, au testat pe circuit motocicletele Ni ...