Rea conduce apararea Kawasaki in cursa de 8 ore de la Suzuka

10.06.2022

Jonathan Rea va fi in fruntea lineup-ului de rideri care asigura defensiva Kawasaki la prestigioasa cursa de anduranta 8 ore Suzuka.

Castigatorul celor 6 titluri in Campionatul Mondial de Superbike ii va avea alaturi pe colegul de echipa, Alex Lowes si pe Leon Haslam pentru cea de-a 43-a editie a acestei renumite curse. Toti trei sunt fosti castigatori ai competitiei ce formeaza una din rundele Campionatului Mondial de Anduranta. Riderii echipelor japoneze concureaza cu motociclete de uzina.

Kawasaki isi va apara titlul la Suzuka, Rea si Haslam fiind victoriosi in ultima cursa din 2019. Echipa verde este prima anuntata de un constructor. Evenimentul sportiv se desfasoara intre 5 - 7 august si coincide cu runda britanica a Campionatului Mondial MotoGP de la Silverstone.

Rea, Lowes si Haslam au declarat ca vor incerca sa fie la inaltime pentru a consolida titlul in urma cu trei ani. Ei vor concura alaturi de Ninja ZX-10RR, motocicleta Kawasaki care a cucerit numeroase victorii in cursele de Superbike. EticheteArticole recente


09.08.2022

Kawasaki anunta noi culori pentru gama sa de motociclete 2023

In urma cererii in crestere si a noului val de interes pentru motociclism, constructorul japonez Kaw ...


10.06.2022

Rea conduce apararea Kawasaki in cursa de 8 ore de la Suzuka

Jonathan Rea va fi in fruntea lineup-ului de rideri care asigura defensiva Kawasaki la prestigioasa ...


31.05.2022

2023 Kawasaki Z650RS

Motocicleta Kawasaki Z650RS 2023 combina stilul retro cu tehnologia moderna sport. Notele de styling ...