BICICLETE

6 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Kawasaki Ninja Road Racing

Kawasaki Ninja Road Racing


Motor: Fazua

3.941 €

Kawasaki KSX 8.2

Kawasaki KSX 8.2


Motor: Shimano Steps 7000

3.941 €

Kawasaki KSX 8.4

Kawasaki KSX 8.4


Motor: Shimano Steps 8000

4.529 €

Kawasaki KSX 8.4 Pro

Kawasaki KSX 8.4 Pro


Motor: Shimano Steps 8000

4.782 €

Kawasaki KSX 8.3 Ltd

Kawasaki KSX 8.3 Ltd


Motor: Shimano Steps 8000

4.790 €

Kawasaki KSX 8.3 carbon

Kawasaki KSX 8.3 carbon


Motor: Shimano Steps 8000

5.034 €

Bicicletele, vehicule terestre cu doua roti, sunt o modalitate foarte buna de a parcurge atat distante scurte, cat si distante mai lungi, precum drumul pana la locul de munca sau o plimbare in natura. O bicicleta electrica are diverse avantaje: poti sa te deplasezi pe distante mari fara sa obosesti, poti evita aglomeratiile din trafic, costurile de intretinere sunt foarte mici, iar impozitarile si inmatricularea nu sunt necesare. Bicicletele electrice functioneaza pe baza unui motor electric, unei baterii Li-Ion si unui tren de rulare.

ATVRom este distribuitor de biciclete electrice in Romania. In oferta ATVRom intra modele de la producatori de biciclete electrice renumiti, si anume Fantic si Kawasaki. Kawasaki este un producator de biciclete si motociclete, ce si-a inceput activitatea intr-o hala de carne, fara sa aibe distribuitori, clienti sau imagine. Astfel ca, de-a lungul timpului, producatorul a ajuns de la vehicule cu motoare mici, in doi timpi, la motociclete puternice, ATV-uri, vehicule utilitare, Ski Jet-uri si biciclete electrice. Bicicletele Kawasaki sunt dotate cu motoare Shimano Steps (7000 si 8000). Cea mai accesibila bibicleta electrica Kawasaki din oferta ATVRom vine la pachet cu un motor Fazua, care ofera cu adevarat performanta. Acestea sunt nuantate in culorile verde si negru, au un design inedit si modern si au o autonomie mare, datorita acumulatorului Li-Ion, care se reincarca intr-un timp foarte scurt. Pe langa zecile de modele de biciclete electrice, la ATVRom vei descoperi o gama variata de vehicule: ATV-uri, SxS-uri, motociclete, scutere, skijet-uri si snowmobile.

Descopera oferta ATVRom si achizitioneaza propriul tau e-bike. Pentru detalii suplimentare, care sa te ajute sa descoperi vehiculul ideal pentru tine, apeleaza la echipa de specialisti ATVRom si intra in lumea ciclismului, alaturi de biciclete electrice si deechipamente bike. In plus, profita de cele doua posibilitati de finantare si opteaza pentru achizitionarea unei biciclete electrice Fantic in rate sau in leasing. Echipeaza-te adecvat cu accesoriile disponibile in magazinul nostru online!