Kawasaki promite o aparitie spectaculoasa la EICMA 2021

23.11.2021

Kawasaki a confirmat participarea la show-ul EICMA 2021, promitand sa dezvaluie un line-up impresionant de noi modele, plus o serie de noutati exclusive despre planurile de viitor.

Aceste planuri includ previziuni de crestere ambitioase pentru compania nou formata, Kawasaki Motors, Ltd., care se va concentra exclusiv pe motociclete, vehicule 4x4 off-road, ambarcatiuni personale de tip skijet si motoare. De asemenea, compania japoneza se va orienta catre neutralitatea privind emisiile de carbon, combinand mostenirea si cunostintele acumulate de-a lungul decadelor de productie cu dorinta de a face fata provocarilor prin noi forme de putere.


Dupa anuntarea unei noi facilitati de productie in Mexic si extinderea fortei de munca, producatorul isi va exprima optimismul legat de viitor prin intermediul expozitiei de la Milano. Kawasaki Motors, Ltd. adopta emblema River Mark drept logo de identitate globala a corporatiei, cu scopul ambitios de a introduce 10 motociclete EV sau hibride pana in 2025. Exista planuri in progres pentru dezvoltarea a cinci noi vehicule off-road cu patru roti pentru aceeasi perioada.

In termeni de productie de motociclete pentru urmatorul sezon, standul Kawasaki de la show-ul EICMA va prezenta o serie larga de modele actuale cu noi scheme de culoare si o combinatie deosebita de modele 2022 deja dezvaluite, plus mai mult de o premiera publica globala importanta.

Printre motocicletele 2022 deja anuntate la standul Kawasaki EICMA se vor afla modelul Retro Sport si motocicleta midsize Z650RS in trei variante de culoare vibrante. Constructorul va mai expune noile Z900SE si Z900RS SE “Yellow Ball”, la care se adauga popularul model Z900 in versiune pe alb.

„Fanii Kawasaki asteapta nerabdatori sa experimenteze noile modele de la salonul EICMA. Acum ca asteptarea ia sfarsit, misiunea noastra este sa rasplatim rabdarea lor cu o categorie inovativa de vehicule cu promisiunea Let the Good Times Roll, a un slogan care reprezinta bucuria de a pilota motocicletele Kawasaki”, a comentat Mr Ito, Presedintele Kawasaki Motors, Ltd.

„EICMA ofera mediul live ideal pentru a prezenta noile modele si joaca un rol important in misiunea de a reveni la normal”.EticheteStiri recente


07.11.2022

2023 Kawasaki Ninja 650, pe podiumul EICMA 2022

Pe podiumul EICMA din acest an, vizitatorii vor putea admira o versiune actualizata a lui Kawasaki N ...


12.10.2022

Kawasaki a anuntat gama de motociclete Versys 2023

Gama de motociclete Versys midsize si de capacitate mare continua in 2023 cu multe editii posibile f ...


08.09.2022

Motocicletele Kawasaki 650 preiau controlul in 2023

Stilul unic Sugomi al lui Z650 aliniat styling-ului ascutit de curse al lui Ninja 650 a dat nastere ...