Kawasaki ocupa locul II la raliul Le Mans 24 Hours

14.06.2021

Steagul a fluturat dupa 24 de ore de raliu si echipa Webike Kawasaki France Trickstar SRC Team a terminat pe locul al II-lea alaturi de celebra motocicleta #11 Ninja ZX-10RR – un podium magnific.

Cei trei rideri, Jérémy Guarnoni, Erwan Nigon si David Checa si-au demonstrat din nou abilitatile si perseverenta. Kawasaki, cel mai de succes constructor de la 24 Hours Le Mans, a fost foarte aproape de a adauga a 15-a victorie palmaresului sau de recorduri. Inceputul cursei a fost marcat de multe intorsaturi de situatie, cu unii competitori prabusindu-se la primul viraj. Incepand de pe a saptea pozitie, Jérémy a reusit sa urce doua locuri inainte ca masina de interventie sa apara. De aici inainte, Ninja #11 a continuat lin, cu o consistenta excelenta. Echipa a urcat pe al doilea loc in clasament. Motocicleta Ninja echipata cu esapament Trickstar si anvelope Dunlop a avut o evolutie fulminanta pe intreg parcursul raliului si indeosebi in cursul noptii in conditii de temperaturi mai joase.

Gilles Stafler, Team Manager al echipei SRC Team: "Sunt nespus de bucuros sa ocupam locul 2. A fost foarte cald, competitia a fost dura, si orice s-ar fi putut intampla! Insa am luptat si am castigat puncte importante in Campionat. Intreaga echipa a facut o munca grozava, experienta indelungata a staff-ului si a pilotilor ne-a permis sa ocupam acest loc astazi. Inca o data, Ninja ZX-10RR a aratat cat este de performanta.”

Echipa castigatoare Kawasaki a multumit partenerilor sai: ELF, Dunlop, Webike, Trickstar, Tivoly, Primset, NGK, RK, fara ajutorul carora nu ar fi fost posibil sa oupe un loc pe podium.EticheteArticole recente


09.08.2022

Kawasaki anunta noi culori pentru gama sa de motociclete 2023

In urma cererii in crestere si a noului val de interes pentru motociclism, constructorul japonez Kaw ...


10.06.2022

Rea conduce apararea Kawasaki in cursa de 8 ore de la Suzuka

Jonathan Rea va fi in fruntea lineup-ului de rideri care asigura defensiva Kawasaki la prestigioasa ...


31.05.2022

2023 Kawasaki Z650RS

Motocicleta Kawasaki Z650RS 2023 combina stilul retro cu tehnologia moderna sport. Notele de styling ...