Kawasaki castiga Premiul Producatorului la Isle of Man TT

10.06.2019

Dupa o saptamana lunga in conditii neprietenoase de vreme, pilotul profesionist Dean Harrison a reusit sa incheie pe podium atat raliul de Supersport, cat si cel de Superstock. Eforturile sale au reusit sa stranga suficiente puncte pentru a asigura companiei Kawasaki premiul pentru cel mai bun constructor.

Cele 6 tururi din cursa destinata veteranilor de la Isle of Man TT - Senior TT pun la grea incercare riderul si vehiculul, sub presiunea timpului. Motocicleta supersport pilotata de Harrison, model Kawasaki Ninja ZX-10RR, nu a avut ezitari pe durata intregii competitii, oferind rezultate spectaculoase. Extaziat, Harrios a declarat pentru presa si fani ca „fiecare raliu TT cucerit de el a fost la bordul unei motociclete Kawasaki: Ninja 650, ZX-6R si ZX-10RR”.

Riderul originar din Yorkshire a avut sezonul acesta un program extrem de incarcat, participand in multe runde din Campionatul Britanic de Superbike si la teste. Harrison a multumit pentru sprijin echipei Silicone Engineering Racing Kawasaki. Aceasta a fost prima victorie la raliurile Senior TT pentru Kawasaki din 1975. Coordonatorul Ross Burridge a impartasit entuziasmul lui Harrison si a mentionat ca ZX-10RR este o „motocicleta fantastica”.Managerul general a Kawasaki Motors UK, Howard Dale, a adaugat: „Victoria lui Dean la aceasta cursa, impreuna cu podiumurile Kawasaki la raliurile Lightweight, Superstock, Superbike si Supersport au contribuit la atingerea unui punctaj imbatabil astfel incat Kawasaki si-a adjudecat pentru a treia oara in 4 ani titlul de campion, surcalasand orice alt constructor”.

Pentru Harrison urmeaza participarea in august la Ulster Grand Prix, evenimentul final International Road Race al acestui sezon. Ramane de vazut ce noi performante va stabili partenera sa pe doua roti Kawasaki!EticheteStiri recente


27.11.2019

Kawasaki a dezvoltat o motocicleta electrica

Constructorul de motociclete Kawasaki a dezvoltat in secret un model electric. Cercetarile pentru cr ...


21.11.2019

3 Motociclete Kawasaki pentru posesorii categoriei A2

Cei care vor sa isi ia o motocicleta care poate fi condusa cu permis A2 pot arunca o privire la line ...


14.11.2019

Kawasaki va utiliza tehnologia Bosch: Advanced Rider Assistance System

Kawasaki este primul constructor de motociclete japonez care va include tehnologia Bosch, mai precis ...