Urban cruiser Kawasaki Vulcan S 2020

12.08.2020

Motocicleta Kawasaki Vulcan S si-a cladit reputatia de urban cruiser  facil de condus si de manevrat. Capacitatea modelului japonez de a se adapta riderului este un avantaj care merita luat in considerare.

De asemenea, Vulcan S 2020 permite un condus lin de la primul contact, o accelerare lenta si suficienta forta la o accelerare mai serioasa. Motorul cu racire pe lichid, DOHC, 8 valve, 649cm3, Parallel Twin pe injectie  asigura o eficienta buna de consum. In acelasi timp, rezervorul de 14 litri va oferi o autonomie excelenta. Designul seii este conceput pentru un confort sporit si sustinere buna a soldurilor, iar faptul ca saua vine montata la o inaltime joasa de 705mm, ofera pilotului  posibilitatea sa se sprijine usor la opriri.  

Performanta imediata, mai ales la rotatii mici si medii se datoreaza motorizarii moderne.  In plus, teava de esapament montata sub scaun are dublu rol, faciliteaza un centru de greutate scazut si da posibilitatea de a avea contact nerestrictionat cu solul. In continuare, discurile de frana cu diametru mare favorizeaza o franare sigura. La confortul riderului contribuie si elementele ajustabile: scarita, ambreiaj, maneta de frana, de ecranul LCD si instrumentatia de bord usor de citit. Aspectul lung si jos, farul rotund modern, rotile in 5 spite fac din modelul Kawasaki Vulcan S o motocicleta urban cruiser atipica, la fel ca riderul care il va conduce. Nu in ultimul rand, poate fi condus si cu permis A2.EticheteArticole recente


05.11.2021

2022 KAWASAKI Z H2 SE

Kawasaki Z H2 SE 2022, supernaked-ul de nivel urmator a ajuns pe piata. Motocicleta Z H2 SE dispune ...


21.10.2021

KAWASAKI VERSYS 1000 2022

Factorul distractie este alimentat in cazul motocicletei adventure Kawasaki Versys 1000 de motorizar ...


13.10.2021

Kawasaki Motors, Ltd. - noi obiective

La conferinta de presa de la Tokyo de pe 6 octombrie, Kawasaki a dezvaluit noul simbol River Mark al ...