Joan Lascorz se alatura echipei Provec WSSP300

24.05.2021

Fostul rider WorldSBK rider, Joan Lascorz, s-a alaturat echipei Provec WSSP300 in calitate de consilier de performanta pentru Ana Carrasco.

Unul dintre top zece finalistii obisnuiti ai campionatului WorldSBK, concurand la bordul motocicletei de fabrica KRT Ninja, Lascorz detine o cunoastere in profunzime a curselor World Supersport si experienta pilotarii in clasele mici, ceea ce il recomanda pentru a lucra cu Ana Carrasco pentru ca aceasta sa obtina al doilea sau titlu in campionatul WorldSSP300.

Lascorz a participat la mai multe teste inca din sezonul de iarna si deja a construit o relatie puternica cu Nico Sartori, seful de echipa. Totodata, a fost prezent la dezvaluirea motocicletei de curse pilotata de Ana, modelul 2021 Kawasaki Ninja, eveniment desfasurat pe 31 martie pe circuitul Montmeló.

In calitate de Managing Director al Provec, Guim Roda a comentat: „Nu este niciun secret ca Joan este parte a proiectului de curse Provec, oferind beneficii importante in cadrul echipei. Ca si Ana, Joan a inceput sa participe la curse pe mini-bike-uri. A castigat experienta in mai multe clase si tacticile sale de pilotare a unei Ninja sportive pot fi de real ajutor.”

Joan Lascorz a declarat ca este incantat de noul proiect, intrucat „nu am mai avut pana acum rolul de consultat, insa am fost recent la testarea de la Montmelo si pe alte circuite in saptamanile trecute, imi place modul cum lucreaza Provec si cred ca pot fi de ajutor”.

Campioana 2018 World SSP300, Ana Carrasco: „Sunt foarte fericita ca Joan va fi cu noi in acest sezon pentru ca are multa experienta si cunostinte tehnice. He can give me many things, both at the riding level and technically. Cred ca putem gasi impreuna un set-up bun pentru motocicleta Kawasaki de concurs”.
Seful de echipa, Nico Sartori a concluzionat: „Suntem incantati sa il primim oficial pe Joan in echipa si ne-am propus victoria in Campionatul WorldSSP300 2021!”.EticheteArticole recente


09.08.2022

Kawasaki anunta noi culori pentru gama sa de motociclete 2023

In urma cererii in crestere si a noului val de interes pentru motociclism, constructorul japonez Kaw ...


10.06.2022

Rea conduce apararea Kawasaki in cursa de 8 ore de la Suzuka

Jonathan Rea va fi in fruntea lineup-ului de rideri care asigura defensiva Kawasaki la prestigioasa ...


31.05.2022

2023 Kawasaki Z650RS

Motocicleta Kawasaki Z650RS 2023 combina stilul retro cu tehnologia moderna sport. Notele de styling ...