KAWASAKI VERSYS 1000 2020

KAWASAKI VERSYS 1000 2020

12 August 2020

O motocicleta dual purpose de top, Kawasaki Verys 1000 este partenera potrivita de drum atunci cand vrei sa dai curs chemarii aventurii. Riderii pot opta pentru versiunea standard sau pentru modelul SE.

Kawasaki Versys 1000 SE include in exclusivitate ca echipamente standard sistemele KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension) si KQS (Kawasaki Quick Shifter) care a debutat pe modelul 2018 Ninja ZX-10R SE, plus lumini LED, conectivitate smartphone si vopsea foarte durabila. De asemenea, motocicleta Special Edition detine exclusiv si moduri de riding integrate: Sport, Road, Rain, Rider (manual) - aceastea iti permit sa setezi controlul tractiunii, livrarea puterii si suspensia in functie de necesitate.

Ambele variante au in comun motorul cu 4 cilindri in linie, 1043cc, tunat pentru flexibilitate, cu un raspuns superb al acceleratiei si un cuplu puternic in special la turatii joase si medii. Pentru sezonul 2020, constructorul a adaugat Electronic Cruise Control pentru o livrare lina a puterii.

Capabile sa ofere o pilotare sportiva, cele doua motociclete Kawasaki fac fata la orice conditii: drumuri cu imperfectiuni, strazi pietruite, cu gropi, portiuni nepavate etc.

  • O caracteristica cheie o reprezinta suspensia cu cursa lunga alaturi de rotile usoare de 17-inch. O alta dotare consta in ambreiajul Assist & Slipper inspirat de curse.
  • Pozitia de pilotare dreapta permite controlul asupra vehiculului in conditii variate, contribuind la confort.
  • Pachetul standard aduce ABS si sistemele KCMF (Kawasaki Cornering Management Function) si KTRC (Kawasaki Traction Control) cu 3 moduri, util pentru a aborda cu incredere suprafetele alunecoase.
  • La nivel de frane, Verys 1000 beneficiaza de sistemul revizuit KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System) care a fost preluat de la Ninja H2 si Ninja ZX-10R.
  • Dotarile sunt completate de aparatoarea de vant reglabila, sa pentru pasager si priza DC.
  • Instrumentarul de bord high-class ofera ecran LCD pentru modelul de baza si afisaj color TFT LCD pentru modelul SE.
  • Sunt disponibile 4 variante de culoare: verde/negru, gri/negru, verde/gri, alb/gri.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Ninja 500

Ninja 500 este un sportbike nou in familia Kawasaki, care va atrage imediat atentia atunci cand il pilotati pe strazile aglomerate datorita styling-ului agresiv in stilul consacrat de Ninja. Tonul il da motorul in 2 cilindri 451cc capabil sa ofere pe...

Citeste mai mult