Review Kawasaki Ninja 400 ABS 2020

Review Kawasaki Ninja 400 ABS 2020

03.04.2020

Motocicleta Kawasaki Ninja 400 ABS este un model sport, usor recogniscibil prin stilul caroseriei cu unghiuri ascutite. Pozitia de riding ergonomica si inclinata, caracteristica modelelor de motociclete din familia Ninja si sistemul inovator Ergo-Fit fac din acest model unul potrivit pentru o gama larga de piloti de talii diferite. In plus, agila Ninja 400 ABS 2020 se poate conduce si cu permis categoria A2.

Motocicleta supersport de fata este echipata cu un motor de 399cc 44cp, usor, eficient si suficient de puternic pentru a satisface nevoia de viteza. De asemenea, pastreaza un nivel remarcabil de manevrabilitate multumita greutatii reduse a cadrului de tip trellis, la care se adauga sistemul ABS ce serveste pentru o franare eficienta si sigura. De mentionat este si dotarea cu ambreiaj modern Assist and Slipper. Alte caracteristici consta in prezenta ghidonului ridicat, o sa de inaltime redusa 786mm si o carena ingusta si aerodinamica, tesita pe lateral pentru acces usor cu picioarele la sol.

Cu un raport excelent intre accesibilitate, fiabilitate si performanta, motocicleta Kawasaki Ninja 400 ABS 2020 va fi cu siguranta o partenera potrivita de drum pentru amatorii de senzatii tari, proaspat initiati in lumea motociclismului.

Specificatii tehnice:

-motor 2 cilindri paraleli, 4 timpi, 8 valve, 399 cmc, 45 cp, DOHC, racire pe lichid, pe injectie
-pornire electrica
-cutie de viteza cu 6 trepte
-frana fata cu 1 disc semi-flotant 310mm, etrier cu 2 pistoane
-frana spate cu 1 disc 220mm, etrier cu 2 pistoane
-suspensii fata furca telescopica 41mm
-suspensie spate tip Bottom-Link Uni-Trak, amortizor reglabil pe gaz
-sistem ABS
-inaltime sa 785 mm
-capacitate rezervor 14L
-sistem Ergo-Fit pentru pilotare confortabila
-ambreiaj compact de tip Assist and Slipper
-carena cu volum marit pentru protectie anti-vant
-instrumentatie de bord cu turometru analog, indicator treapta viteza si ecran LCD multifunctional, indicator rulare economica etc.

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki Z900RS SE 2023

Kawasaki Z900RS SE este raspunsul pentru riderii care apreciaza mostenirea old-school, o motocicleta 111 CP care imbina valorile de ieri si tehnologia moderna, axandu-se pe caracteristici tehnice si upgrade-uri la nivel de suspensii pentru a livra ce...

CITESTE MAI MULT