KAWASAKI NINJA ZX-10RR 2022: performanta legendara
10 March 2022

Chiar si dupa ce iti invingi adversarii, mai ramane o provocare: cea cu tine insuti! Pentru cei care nu pregeta sa caute mereu noi si noi provocari, Kawasaki a dezvoltat o motocicleta supersport demna de adevaratii campioni: Ninja ZX-10R. Acest model si versiunea Ninja ZX-10RR au tot ce le trebuie pentru a obtine victoria: o caroserie aerodinamica cu aripi integrate, faruri LED, instrumentar color TFT si conectivitate Smartphone, plus update-uri derivate din experienta echipei Kawasaki in competitiile mondiale de Superbike.

PURA PERFORMANTA SPORTIVA

Motorul are un design modern, gandit in cele mai mici detalii, de la arborele cotit si pistoanele de greutate redusa pana la admisia larga si porturile de evacuare, axandu-se pe producerea puterii de varf si livrarea unei acceleratii rapide.
Sistemul de esapament din aliaj de titan este rezistent la caldura, usor si pozitionat astfel incat sa creeze un centru de greutate jos pentru o centralizare a masei eficienta si manevrabilitate usoara.
Kawasaki Ninja ZX-10RR detine un motor cu 4 cilindri, in 4 timpi, 998cc, racit cu lichid, DOHC, 16 valve, pe injectie si beneficiaza de pornire electrica. Cutie cu 6 viteze.

Modelul Ninja ZX-10RR din familia de motociclete Kawasaki este disponibil in editie limitata (500 unitati) este orientata catre cursele pe circuit si imbunatateste potentialul modelului de baza prin optimizari la nivel de motorizare si sasiu.
Suspensia cu furca inversata 43 mm, ajustabila pe fata si suspensia spate cu amortizor pe gaz, piggyback, reglabila impreuna cu sistemul de franare bazat pe componente Brembo de ultima ora contribuie la manevrabilite si putere de stopare superioara.

Aceasta motocicleta street/track ofera o serie de caracteristici cheie: aripi integrate, cooler pe ulei racit cu aer, pistoane Pankl usoare, emisii mai reduse, pozitie de pilotare aerodinamica, moduri de riding (Sport, Road, Rain, Rider - Manual), styling Ninja de ultima ora, roti forjate Marchesini, Electronic Cruise Control, anvelope Pirelli Diablo Supercorsa SP, emblema Kawasaki River Mark, sasiu de greutate usoara cu geometrie optimizata pentru performanta crescuta la viraje si manevrabilitate marita. Tehnologii din dotare: ABS, KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System), KQS (Kawasaki Quick Shifter), KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), KLCM (Kawasaki Launch Control Mode), KEBC (Kawasaki Engine Brake Control), S-KTRC (Sport-Kawasaki TRaction Control), indicator de pilotare economic, conectivitate smartphone. NINJA ZX-10RR 2022 este disponibila pe verde (Lime Green).