Avansuri tehnice Kawasaki Ninja 1000SX 2020

Avansuri tehnice Kawasaki Ninja 1000SX 2020

20.07.2020

Producatorul japonez Kawasaki a ridicat din nou stacheta in materie de performanta intorducand modelul Ninja 1000SX. Aceasta motocicleta 1043cc face parte din gama Sport Touring si se bazeaza pe un motor cu injectie, DOHC,  cu 4 cilindri in linie, 4 timpi, 16 valve capabil sa genereze 142 CP. Modelul de fata se remarca printr-o manevrabilitate inalta la pilotarea pe distante lungi, transformandu-se intr-un veritabil partener pe doua roti, dedicat celor pasionati de calatorii si aventura. 

Iata cateva din caracteristicile-cheie ale motocicletei Kawasaki Ninja 1000 SX ABS ‘20:

In primul rand, Ninja 1000SX dispune de un cadru din aluminiu rigid care permite o buna centralizare a masei si contribuie la o agilitate deosebita si la manevrabilitate de precizie. Stabilitatea de exceptie in linie si la viraje favorizeaza petrecerea orelor lungi in sa fara probleme si fara ca riderul sa resimta oboseala. In plus, modelul sport tourer de fata beneficiaza si de tehnologia Ergo-Fit. 

O serie de sisteme electronice avansate de control la pilotare printre care KQS (Kawasaki Quick Shifter) pentru schimbarea rapida a vitezelor, control la franare KIBS, KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), KTRC (control al tractiunii), moduri de putere selectabile precum si de ABS si electronic cruise control. 

Styling-ul mai dinamic reflecta potentialul sportiv al modelului si un look inconfundabil de apartenenta la familia Ninja. Luminile LED contribuie la designul premium. 

Portbagajele laterale se instaleaza cu usurinta in functie de necesitati, in timp ce interfata moderna rider-vehicul include pentru aceasta motocicleta Kawasaki din sezonul 2020 cateva featuri suplimentare care lipsesc de pe modelul anterior. Instrumentarul cu ecran digital color TFT confera o infatisare high-tech, iar cu ajutorul conectivitatii la smartphone, pilotul poate instala cu succes aplicatia „Rideology the app” care ii permite sa acceseze diverse functii. 

 

Te-ar putea interesa si:

2023 Kawasaki Z400

Dezvaluit pentru prima data la Milano in 2018, modelul Z400 2023 este un Supernaked destinat riderilor A2. Look-ul sau modern va intoarce priviri admirative ori de cate ori va lansati in traficul urban.2023 Kawasaki Z400 se bazeaza pe un motor 2 c...

CITESTE MAI MULT