Kawasaki Versys 1000 S ABS 2021 - Adventure Tourer

Kawasaki Versys 1000 S ABS 2021 - Adventure Tourer

04.03.2021

Pasiunea ta este sa calatoresti si iti place sa parcurgi distante mari pe doua roti? Motocicleta adventure touring Kawasaki Versys 1000 S 2021 este partenera de drum potrivita!

Modelul Kawasaki Versys 1000 S 2021 se impune in clasa din care face parte printr-o serie de caracteristici premium, ca de exemplu luminile LED complete, schimbarea rapida a vitezelor si echiparea cu Cruise Control pentru a-ti oferi o experienta de pilotare sigura, usoara si mai ales distractiva.

Versiunea in editie S din gama de motociclete Kawasaki beneficiaza de doua scheme de culoare atractive, pe negru-gri si verde-negru. 
Versys 1000 S dispune de un motor in 4 timpi, cu 4 cilindri in linie, pe racire cu lichid, DOHC, de capacitate 1043 cc, cuplat la o cutie cu 6 viteze si dispune de pornire electrica. Cei 118 cai putere ofera o plimbare antrenanta pe distante mari, consumul fiind in jur de 5.5l/100 km, conform datelor furnizate de constructor. Rezervorul are capacitate de 21 litri. Saua confortabila are inaltimea de 840mm.

Featuri cheie: sistem KTRC (Kawasaki TRaction Control), aparatoare de vant reglabila, manere incalzite pentru un plus de confort in zilele reci, conectivitate smartphone, faruri LED, moduri de pilotare integrate (Sport, Road, Rain si mod manual), KQS (Kawasaki Quick Shifter). Suspensia cu cursa lunga permite riderului sa abordeze virajele cu aplomb, in vreme ce rotile usoare 17-inch contribuie la o manevrabilitate sportiva si rapida. Pachetul standard include afisaj color TFT, sistem de franare KIBS si KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), sistem Ergo-Fit, ABS, ambreiaj Assist & Slipper, moduri de putere si indicator de pilotare economic.

Pregateste-te pentru calatorii memorabile in saua unui adventure tourer de top: Kawasaki Versys 1000 S 2021! 

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki Z900RS SE 2023

Kawasaki Z900RS SE este raspunsul pentru riderii care apreciaza mostenirea old-school, o motocicleta 111 CP care imbina valorile de ieri si tehnologia moderna, axandu-se pe caracteristici tehnice si upgrade-uri la nivel de suspensii pentru a livra ce...

CITESTE MAI MULT