2021 Kawasaki W800

2021 Kawasaki W800

07.12.2020

W800 pastreaza viu spiritul dinastiei Kawasaki W prin detaliile atent gandite si ingineria de ultima ora! O motocicleta cu aer old-school si tehnnologie la cele mai noi standarde.

Motocicleta Kawasaki W800 2021 se bazeaza pe motorul de legenda Vertical Twin de 773cmc. Motorul cu 2 cilindri, 4 timpi a primit optimizari si este capabil sa dezvolte 48 cai putere. Vine cuplat la o cutie cu 5 viteze. Pachetul standard include suspensia fata cu furca telescopica si suspensia spate cu amortizoare reglabile, alaturi de frane pe disc puternice.

Fata de variantele STREET si CAFE, modelul de baza W800 este cel mai apropiat de motocicleta Kawasaki W1 originala, ca aspect si senzatie la pilotare. Pentru sezonul 2021, W800 surprinde placut printr-o noua schema de culoare atractiva, Metallic Ocean Blu.

O serie de caracteristici cheie atrag atentia, printre care emblemele cromate in contrast puternic cu vopseaua stralucitoare a rezervorului de capacitate 15 L si indicatorii de directie in stil clasic, sub forma semnalizatoarelor rotunde mari. Esapamentul a fost proiectat special pentru a scoate in evidenta caracteristicile mecanismului cu manivela 360° al motorului Vertical Twin, o configuratie mentinuta de la originala Kawasaki W, rezultand astfel o nota auditiva specifica.

Ghidonul faciliteaza o pozitie de riding relaxata, fiind un amestec intre cel mai ridicat al variantei W800 STREET si cel mai sportiv de la W800 CAFE. Saua joasa (790mm), cu profil „tuck and roll” si cusaturi pe margine in stil retro poate acomoda si un pasager in conditii optime de confort. Imbinand designul clasic cu dotarile moderne, Kawasaki W800 detine pe fata far cu LED, astfel incat vizibilitatea nocturna este excelenta. Diametrul marit de 19" pentru roata din fata si 18" pentru roata spate contribuie la un echilibru perfect intre manevrabilitate si placerea de a pilota.

Tehnologii din dotarea lui W800: sistem Ergo-Fit, ABS, ambreiaj Assist & Slipper. Acest model din familia de motociclete Kawasaki respecta restrictiile A2 (conform Euro4).

 

Te-ar putea interesa si:

2023 Kawasaki KX450, un campion al curselor motocross

Cu mai multe campionate Supercross si Motocross decat orice alt producator, numele KX este sinonim cu victoria. Motocicleta Kawasaki KX450 reprezinta varful de lance al lineup-ului KX, construit cu scopul unic de a domina circuitul. In ultimele patru...

CITESTE MAI MULT