2022 Kawasaki Z900 - principale caracteristici

2022 Kawasaki Z900 - principale caracteristici

04.10.2021

Producatorul japonez a lansat motocicleta Kawasaki Z900 2022, un model deja popular in randul iubitorilor de modele sport streetsi naked-uri cu stil Z. 

Caracteristicile cheie ale lui Kawasaki Z900 2022 consta in instrumentarul color TFT, cea mai recenta evolutie a styling-ului Z Sugomi, dotarea cu control al tractiunii, moduri de riding integrate, modul Putere, conectivitate la smartphone, lumini LED complete, anvelope noi.

Motocicleta Z900 se bazeaza pe un motor cu 4 cilindri in linie, 948cc, 4 timpi, 16 valve, DOHC si beneficiaza de pornire electrica. Conform constructorului, modelul de fata din familia de motociclete Kawasaki are un consum de 5.7 l/100 km. Motorul dezvolta pan ala 125 cai putere si vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Rezervorul ofera o capacitate de 17 litri. Inaltimea seii este de 820 mm. Pachetul include un cadru Trellis de inalta rezistenta, de frane pe discuri puternice, suspensie fata cu furca inversata ajustabila.

Z900 dispune de sisteme avansate de control la pilotare, ambreiaj Assist & Slipper, ABS, indicator de riding economic si anvelope Dunlop Sportmax Roadsport 2 pentru manevrabilitate imbunatatita in orice moment, indiferent de viteza. Elementele de design Sugomi distinctive raman neschimbate, conferind un look agresiv motocicletei de serie Z. Pe scurt, acest naked modern si sofisticat din punct de vedere tehnologic va oferi cea mai buna experienta de riding pe strazile orasului sau in afara lui.

Te-ar putea interesa si:

2023 Kawasaki KX450, un campion al curselor motocross

Cu mai multe campionate Supercross si Motocross decat orice alt producator, numele KX este sinonim cu victoria. Motocicleta Kawasaki KX450 reprezinta varful de lance al lineup-ului KX, construit cu scopul unic de a domina circuitul. In ultimele patru...

CITESTE MAI MULT