Kawasaki Z900RS SE 2023

Kawasaki Z900RS SE 2023

10 April 2023

Kawasaki Z900RS SE este raspunsul pentru riderii care apreciaza mostenirea old-school, o motocicleta 111 CP care imbina valorile de ieri si tehnologia moderna, axandu-se pe caracteristici tehnice si upgrade-uri la nivel de suspensii pentru a livra cea mai buna experienta pe drumurile de astazi. Unitatea spate Ohlins si suspensia retunata pe fata, plus alte detalii evidentiaza spiritul visceral al legendei anilor 1970, simbolul Z1. Z900RS SE are tot ce cauti de la o motocicleta: un look fabulos, manevrabilitate sublima si dotari complete.

2023 Kawasaki Z900RS SE se distinge prin configuratia de motor 948cc cu 4 cilindri in linie DOHC 16 valve care asigura un echilibru perfect intre putere si manevrabilitate, cu tuning axat pe gama de turatii joase-medii. Pachetul este completat de ambreiaj Assist & Slipper inspirat de curse, frane Brembo de ultima ora pentru putere de stopare superioara, ABS si suport pentru rider avansat asigurat de sistemul de control al tractiunii KTRC (Kawasaki TRaction Control) cu moduri ce acopera o gama larga de conditii la pilotare, fie pentru a negocia suprafetele alunecoase cu incredere, fie pentru performanta sportiva. Alte dotari: emisii CO2 124 g/km, cutie cu 6 viteze, marsarier, cadru Trellis din otel de inalta rezistenta, sa de inaltime 845mm, rezervor 17 litri, indicator de riding economic, sistem Ergo-Fit pentru a acomoda piloti de talii diferite.

Cu un styling iconic derivat din colectia de motociclete Kawasaki de legenda, Z900RS SE intruchipeaza versiunea negru cu galben a modelului original Z1 cu vopsea "Fireball" (portocaliu-maro). O aparitie impresionanta la fiecare iesire pe strada.