Rezultate notabile pentru pilotii Kawasaki - motocross

11.04.2019

După rundele din Seattle și Houston din cadrul raliurilor AMA Supercross, riderii Kawasaki s-au prezentat pe stadionul Nissan din Nashville, Tennessee.

Eli Tomac nu și-a dezamăgit nici de această dată fanii. El a reușit să impresioneze audiența alături de motocicleta KX™450 obținând primul loc la clasa unde concurează. Deși la început părea a nu-și găsi ritmul în timpul sesiunii de practică unde s-a calificat pe poziția a șasea, la prima cursă de încălzire Tomac a ajuns fără probleme în frunte unde s-a menținut aproape tur de tur până când circumstanțe nefavorabile l-au trimis în LCQ, ultima șansă la calificări. Acest lucru nu i-a oprit ascensiunea, iar la Marele Eveniment a profitat de unele greșeli din partea adversarilor pentru a-și consolida poziția în clasamentul 450SX.

Joey Savatgy a obținut victoria în runda de încălzire la clasa 450SX, a doua din cariera sa.

Supranumit „Regele Supercross-ului”, Jeremy McGrath a fost prezent la cursa inaugurală din Nashville în calitate de oaspete special și a luat parte alături de Savatgy și de Tomac la ceremonia de deschidere. Publicul a fost martor la un show deosebit, McGrath executând trick-ul Nac-Nac cu care a impresionat prima dată în 1994. El a pilotat o motocicletă Kawasaki KX450.

„A fost o competiție strașnică! La început am reușit să depășesc concurența, dar apoi am ajuns în LCQ și de aici până să câștig Marele Eveniment a fost completă nebunie. Nu pot mulțumi îndeajuns echipei Monster Energy Kawasaki care mi-a fost alături”, a declarat Eli Tomac.

Riderii se îndreaptă în Denver pentru următorul raliu Supercross.EticheteStiri recente


01.02.2023

Preia stilul Kawasaki Racing Team pentru 2023!

Testele pe circuit au inceput deja pentru echipa KRT si, pentru a marca un start nou, riderii si per ...


19.01.2023

Tom Booth-Amos va concura pentru MOTOZOO RACING in sezonul 2023

Tom Booth-Amos va concura pentru Motozoo Racing la Campionatul Mondial Supersport 2023. Dupa o final ...


23.12.2022

MTM KAWASAKI TEAM confirma line up-ul de rideri pentru sezonul 2023

Privind cu optimism spre urmatorul sezon, echipa MTM KAWASAKI a dezvaluit line up-ul de rideri pentr ...