2022 KAWASAKI VERSYS 1000

2022 KAWASAKI VERSYS 1000

5 November 2021

Factorul distractie este alimentat in cazul motocicletei adventure Kawasaki Versys 1000 de motorizarea solida in 4 timpi. Tunat pentru flexibilitate crescuta, motorul 1043 cc din dotarea modelului Versys ofera un raspuns superb la acceleratie si un cuplu consistent la orice turatii (mai ales in gama joasa). Livrarea lina a puterii si manevrabilitatea dovedite constituie cheia succesului acestei motociclete Kawasaki. Riderii pot opta pentru varianta standard 1000 sau pentru modelul SE - editia speciala. Aceasta din urma include echipamente suplimentare: KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension), KQS (Kawasaki Quick Shifter), lumini LED de viraje, conectivitate smartphone si vopsea ultra durabila.

Caracteristici exclusive ale modelului dual-purpose Kawasaki Versys 1000 SE

- KECS (controlul electronic al suspensiei)
Versys 1000 SE vine cu sistem KECS bazat pe sistemul semi-activ care a debutat pe modelul2018 Ninja ZX-10R SE. KECS adapteaza motocicleta la conditiile de drum si de pilotare in timp real. Combina componente mecanice de nivel inalt cu cea mai recenta tehnologie de control electronic si contribuie la o abordare mai usoara a tuturor situatiilor de riding, favorizand o pilotare sportiva. Anvelopele se simt „plantate”, livrand incredere la efectuarea de viraje, chiar si in conditii de viteza.

In cazul versiunii Versys 1000 SE, sistemul KECS mai include in premiera pentru Kawasaki preincarcare spate reglabila electronic. Riderii pot alege intre trei moduri (toate ajustabile): Rider only, Rider cu portbagaj, Rider cu pasager si portbagaj.

KQS (Kawasaki Quick Shifter)
Complimentand caracterul motorului Versys 1000, pachetul standard al modelului SE include schimbatorul de viteze care permite schimbarea vitezei fara ambreiaj pentru acceleratie includes a quick shifter that enables clutchless upshifts and downshifts for fara probleme si decelerare rapida si usoara. Schimbatorul de viteze este disponibil ca accesoriu pentru varianta de baza Versys 1000.

Lumini de semnalizare cu LED. Luminile incorporate permit o iluminare excelenta a drumului pe timp de noapte la viraje. Fiecare din cele trei lumini are o directie fixa si este activata la unghi inclinat. Cand motocicleta vireaza, luminile vin in ordine, creand un drum iluminat mai larg in directia in care va indreptati. Nu reprezinta un accesoriu si sunt disponibile doar pentru modelul SE.

Moduri de riding integrate: Sport, Road, Rain, Rider (manual) - sunt disponibile numai pentru modelul SE si combina sistemele KTRC, Power Mode si KECS, permitand pilotilor sa seteze eficient controlul tractiunii, livrarea puterii si caracterul suspensiei pentru a se plia unei situatii de pilotare specifice.

Conectivitate Smartphone
Modelul in editie speciala Versys 1000 SE' dispune de ecran TFT cu chip Bluetooth integrat in instrumentar, astfel incat riderii se pot conecta wireless (fara fir) la motocicleta. Prin intermediul aplicatiei smartphone “RIDEOLOGY THE APP,” mai multe functii pot fi accesate, contribuind la o experienta optimizata de motociclism.

Vopsea ultra durabila. Noua vopsea super durabila dezvoltata de Kawasaki si vopseaua mata ultra durabila pentru modelul Versys 1000 SE au si calitatea de auto-reparare in caz de zgariere, mentinand finisajul de calitate inalta. Schema de culoare Versys 1000: Candy Lime green / Metallic Spark Black. Culori disponibile pentru varianta Versys 1000 SE: verde cu - negru Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black si gri cu negru - Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black.