Kawasaki KSX 8.4 PRO, o bicicleta electrica performanta pentru mountain biking

Kawasaki KSX 8.4 PRO, o bicicleta electrica performanta pentru mountain biking

10.04.2023

Kawasaki KSX 8.4 Pro reprezinta una dintre alegerile de top ale celor mai mari pasionati de ciclism montan. Aceasta bicicleta electrica este alimentata de motorul Shimano Steps 8000 si vine echipata cu baterie integrata Symplo 500 Wh. 

Fanii sportului vor aprecia de la prima iesire in outdoor agilitatea modelului e-bike Kawasaki KSX 8.4 Pro. Pachetul include suspensia RockShox Deluxe RL 160 mm pe fata, furca RockShox Yari 160 mm RL, schimbator de viteze Shimano XT 11sp M8000 si frana Magura MT5 203-180 mm, alaturi de o sa confortabila Tranz X Telescopic RL. Cadrul lui 8.4 Pro este fabricat in intregime din aluminiu, contribuind la greutatea redusa a bicicletei montane electrice din gama producatorului japonez. 
Acest e-mountain bike este echipat cu roti Kawasaki 27,5. 


Kawasaki KSX 8.4 PRO este o bicicleta electrica avansata din punct de vedere tehnic, alegerea celor mai mari pasionati ai sportului.

Te-ar putea interesa si:

Romain Febvre (Kawasaki Racing Team), al patrulea in clasament dupa runda MXGP de la Trentino

Dupa ce s-a clasat in top in calificari la Trentino, dominand in a patra runda a Campionatului Mondial de Motocross FIM, Romain Febvre a intampinat dificultati in a progresa in urmatoarea zi, dupa o cazatura nefericita care a urmat imediat dupa start...

Citeste mai mult