2022 Kawasaki Z900RS - principale caracteristici

2022 Kawasaki Z900RS - principale caracteristici

01.02.2022

Kawasaki a revolutionat segmentul dedicat modelelor cu stil clasic, prin lansarea pe piata a lui Z900RS 2022. 

Motorul cu 4 cilindri in linie, 948cc, 4 timpi, DOHC, 4 valve, racit cu lichid este cuplat la o cutie cu 6 viteze. In termeni de performanta la nivel de sasiu, agila Kawasaki Z900RS impresioneaza prin dotarea cu furca telescopica inversata ajustabila (in 13 moduri) pe fata si cu bascula pe spate, plus franele pe discuri puternice. Pentru managementul sasiului, constructorul a implemantat o serie de tehnologii, printre care sistemele Ergo-Fit si ABS. La nivel unitatii de putere se remarca mai multe inovatii pentru managementul motorului: ambreiaj Assist & Slipper, indicator de pilotare economic, controlul tractiunii - Kawasaki Traction Control, tuning pentru o noto acustica deosebita.

Caracteristici specifice lui Z900RS:

  • Styling retro autentic
  • Rezervor sub forma iconica de lacrima
  • Sistem de evacuare din otel tunat
  • Far rotund LED
  • Cadran analogic in forma de glont.

Pentru modelul Z900RS din familia de motociclete Kawasaki sunt disponibile mai multe optiuni de personalizare. Variantei de baza i se adauga si o versiune in editie speciala - Z900RS SE 2022, diferentiata la prima vedere de schema de culoare pe negru cu galben (Metallic Diablo Black). Lineup-ul de motociclete retro al japonezilor mai include si versiunea Z900RS Cafe.

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki pregateste lansarea a 16 modele noi

Constructorul japonez urmeaza sa dezvaluie 16 vehicule pe doua si patru roti. Lansarea va avea loc pe 6 iunie. Pentru fanii de motociclete Kawasaki, se deschid noi orizonturi. Gama Kawasaki Supersport vine cu o noua propunere pe segmentul de sport...

Citeste mai mult