Atractii ale lineup-ului Kawasaki 2019

Atractii ale lineup-ului Kawasaki 2019

28 November 2018

Linia Kawasaki 2019 vine cu o serie de motociclete de stradă menite să mulțumească tipologii variate de rideri, oferind multiple opțiuni pentru a acoperi segmente distincte: supersport, sport, naked, adventure, touring, dual și modele cruiser.

Supersport - Kawasaki Ninja® ZX™-14R se menține în top grație motorului puternic 1441cc, 4 cilindri în linie, DOHC. Cel mai semnificativ aspect îl constituie manevrabilitatea, un capitol unde Ninja ZX-12R strălucește. Vine dotată cu două nivele de putere și sistemul Kawasaki Traction Control (KTRC) cu trei moduri selectabile în funcție de necesități. Modelul 2019 este disponibil cu schemele de culoare Metallic Spark Black/Pearl Meteor și Gray/Emerald Blazed Green.

Sport - Cu premii numeroase care îi atestă performanțele, modelul sportbike Ninja 400 a fost proiectat pentru a se preta unei varietăți de piloți care pun accent pe sentimentul de încredere și pe distracție. Mulțumită design-ului eficient, motorul ușor și compact se distinge în clasa din care face parte prin puterea de vârf în raport cu greutatea. Pentru sezonul 2019, Ninja 400 este disponibilă cu schema de culoare Metallic Spark Black, iar versiunile Ninja 400 ABS - Metallic Spark Black, Pearl Storm Gray/Metallic Magnetic Dark Gray și Candy Persimmon Red/Metallic Magnetic Dark Gray.

Ninja® 650 ABS - o motocicletă sport care îmbină pasiunea și performanța livrând simultan eficiența și agilitatea unui model urban. Construită pentru riderii care se deplasează predominant în oraș și apreciază performanțele familiei Ninja, dar sunt orientați spre control și ergonomie pentru a supune străzile.

Motocicletele 2019 Ninja 650 și Ninja 650 ABS vin cu schemele cromatice: Metallic Spark Blackand Candy Steel și Furnace Orange/Metallic Spark Black.

Ninja® 1000 ABS oferă putere și accelerație de top și vine dotată cu un cadru ușor din aluminiu, în timp ce motorul beneficiază de un design compact, de greutate redusă față de modelul sezonului anterior. Cu aspect inspirat de motocicletele de curse, ergonomic și atractiv, Ninja 1000 atrage inevitabil orice privire în trafic. Disponibil cu schemele de culoare Metallic Spark Black / Metallic Matte Carbon Gray.

Seria Z

Z125 PRO - un model naked bazat pe filozofia de design minimalist Sugomi, cu pachet complet de dotări și potrivit pentru piloții novici care caută eficiență de consum, performanță și nu în ultimul rând un preț accesibil. Model disponibil cu schemele de culoare Ebony și Candy Steel Furnace Orange.

Z650 ABS - o motocicletă mid-size compactă, cu stil agresiv de supernaked așa cum au modelele familiei Z; îmbină performanțele sportive cu versatilitatea de zi cu zi.

De la introducerea sa pe piață, Z650 s-a bucurat de critici pozitive datorită șasiului ușor și manevrabilitatii ridicate, precum și motorizării solide 650cc în 2 cilindri.

Modelul vine atât în versiune ABS, cât și fără. Culori: Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black și Stormcloud Blue/Pearl Storm Gray/Metallic Flat Spark Black.

Z900 ABS - se caracterizează prin suspensiile premium și motorul 948cc cu 4 cilindri în linie.
Culori: Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black, Metallic Moondust Gray/Ebony atât pentru varianta cu ABS, cât și pentru modelele fără.

Z900RS ABS - una dintre cele mai autentice motociclete retro, tribut pentru legenda Z1 și cu performanțe aduse la standardele actuale. Se adresează piloților cu gusturi old-school și vine cu schemele încântătoare de culoare: Candytone Brown/Candytone Orange.


VERSYS®

Versys®-X 300 ABS - modelul entry-level al gamei Versys oferă versatilitate pe orice traseu și îmbină predispoziția pentru aventură cu abilitățile unui model urban.

Versys® 650 ABS

Motocicletele adventure Versys® 650 ABS și Versys® 650 LT oferă o experiență de riding distractivă, cu manevrabilitate înaltă și răspuns prompt la comenzi. Un model din categoria de greutate medie, potrivit pentru diferite tipologii de rideri. Varianta Versys 650 LT aduce în plus ca echipament standard apărători și portbagaje.

DUAL

KLX®250 - o motocicletă construită să împingă limitele, orientată către descoperirea de noi orizonturi. Împrumută caracteristici din linia KX și se bazează pe moștenirea de curse a Kawasaki. Un model legal de stradă, conceput să străbată cu naturalețe jungla urbei sau să „atace” un traseu în afara orașului.

KLX250 este disponibil pe Lime Green și pe Matrix Camo Gray.


CRUISERE

Vulcan® S - această motocicletă se particularizează prin combinația fericită între puterea derivată de la modelele Ninja și o manevrabilitate ridicată, dispune de sistemul Ergo-Fit favorabil unor tipologii variate de piloți (sunt posibile 18 combinații de ajustări ale poziției pentru șa, scărițe și ghidon).

Una dintre cele mai ușoare din clasa ei, fapt ce determină printre altele ușurință în operare, accelerație rapidă, frânare eficientă.

Vulcan S 2019 vine cu schema cromatică atrăgătoare Metallic Matte Covert Green, iar versiunea cu ABS este disponibilă pe Metallic Matte Covert Green și Stormcloud Blue.


Modelul Vulcan S ABS CAFE este disponibil pe culorile Candy Steel Furnace Orange/Metallic Spark Black.


Încheiem prin a vă aminti sloganul japonezilor - Let the good times roll!