Motocicletele Kawasaki 650 preiau controlul in 2023
8 September 2022

Stilul unic Sugomi al lui Z650 aliniat styling-ului ascutit de curse al lui Ninja 650 a dat nastere la doua modele remarcabile, ambele destinate pentru riderii A2. Cele doua motociclete Kawasaki sunt pregatite sa preia controlul pe segmentul lor pentru sezonul 2023.

Amandoua modelele Kawasaki 650 sunt acum disponibile cu KTRC, sistemul avansat de control al tractiunii dezvoltat de Kawasaki. Atat naked bike-ul de serie Z, cat si fratele cu valente sportive beneficiaza de un setting care ii permite pilotului sa castige experienta in situatii reale.

Datorita displayului TFT si conectivitatii la smartphone via Kawasaki Rideology App, ambele vehicule ofera posibilitatea de a gestiona mai eficient controlul tractiunii la curbe la primul nivel de setting pentru KTRC. La selectarea celui de-al doilea nivel, controlul tractiunii intervine mai devreme, fiind potrivit in cazul conditiilor de riding provocatoare: drumuri mai proaste, suprafete umede. Daca prefera, riderii pot sa aleaga sa dezactiveze KTRC, beneficiind in schimb de trei optiuni de setare.

Natura sportiva a modelelor Kawasaki 650 este apreciata deopotriva de riderii incepatori, cat si de cei experimentati. Ninja 650 si Z650 dispun de sasiu de tip trellis si suspensii moderne. Ambele modele pot fi ajustate la 35Kw pentru a indeplini normele A2 europene. In plus, cele doua motociclete 650cc vin echipate in 2023 cu lumini LED complete (inclusiv indicatoare) si cu o cheie speciala interna.

Modelele Kawasaki 650 sunt disponibile cu noi combinatii de culori. Pentru unele modele, grafica este noua, la fel si culorile de la sasiu si roti.

Optiuni de culoare 2023:

Z650
Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
Metallic Phantom Silver/Metallic Carbon Gray
Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony

Ninja 650
Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony
Lime Green/Ebony

Te-ar putea interesa si:

Echipa Kawasaki participa in Campionatul Mondial de Enduro

A fost un inceput ploios pentru sezonul Campionatului Mondial de Enduro 2024 in weekendul din 6 si 7 aprilie la Fafe, Portugalia. Dupa cativa ani de absenta in aceasta clasa de curse, Kawasaki a participat la o cursa EnduroGP, iar echipa MGR Racing s...

Citeste mai mult