MTM KAWASAKI TEAM confirma line up-ul de rideri pentru sezonul 2023

MTM KAWASAKI TEAM confirma line up-ul de rideri pentru sezonul 2023

23 December 2022

Privind cu optimism spre urmatorul sezon, echipa MTM KAWASAKI a dezvaluit line up-ul de rideri pentru 2023. Echipa belgiana isi va continua proiectul in categoria Supersport Mondial cu pilotul spaniol, Adrian Huertas. La Supersport 300 se alatura Jeffrey Buis si Loris Veneman (rookie), pentru un echipaj olandez complet pregatit sa apere tilurile mondiale. 

MTM Kawasaki anunta cu bucurie reinnoirea contractului cu campionul mondial din 2021 la Supersport 300, Adrian Huertas. Acesta va concura din nou cu echipa in aceasta categorie, dupa un sezon in care si-a demonstrat potentialul. Huertas va pilota motocicleta Kawasaki model Ninja ZX-6R si doreste sa isi imbunatateasca rezultatele de anul trecut si sa se mentina in toate cursele in top.

Echipa MTM Kawasaki World Supersport 300 are parte de un line-up nou, iar campionul mondial in 2020, Jeffrey Buis, revine in echipa. Lui i se alatura tanarul de 16 ani, Loris Veneman, care va avea debutul in Campionatul Mondial de Superbike la Assen in aprilie 2023 la prima sa cursa Supersport 300 din cariera.

Sezonul 2023 WorldSSP incepe la Phillip Island, revenind la calendarul pre-covid si va consta in 12 etape. Primele 8 curse din sezonul WorldSSP300 au loc pe circuitul de la Assen in aprilie anul viitor.

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki dezvaluie doua motociclete electrice la EICMA 2023

Kawasaki aduce primele sale motociclete electrice la EICMA 2023! Sportiva Ninja e-1 si naked bike-ul Z e-1 utilizeaza aceeasi baza tehnica, partial cu modelele cu 2 cilindri 400cc. Ambele motociclete Kawasaki pot fi conduse cu permis A1 si B, fiind e...

Citeste mai mult