Kawasaki a prezentat gama de motociclete off road 2023

Kawasaki a prezentat gama de motociclete off road 2023

30 May 2022

Acoperind cel mai larg spectru pentru off-road si pilotare sportiva plina de adrenalina, constructorul japonez tocmai a anuntat gama de motociclete Kawasaki off-road 2023. Lineup-ul este destinat celor care vor sa cucereasca podiumul, riderilor enduro dedicati, dar si entuziastilor sportului care cauta o doza de distractie pura in weekend sau celor care de abia se lanseaza in lumea pe doua roti. Noua gama Kawasaki off-road 2023 este foarte cuprinzatoare!

Riderii incepatori au multe motive sa aprecieze modelele KLX110R si KX65. Modelul in 4 timpi, KLX, foloseste o cutie cu 4 viteze cu ambreiaj automat si reprezinta o mini-motocicleta ideala pentru a face primii pasi in lumea pilotarii off-road. Modelul in 2 timpi, KX65, pe de alta parte, este o motocicleta legendara si a cucerit numeroase raliuri si campionate. In sus pe scara capacitatii si ramanand in zona de dirt bike in 2 timpi, urmeaza modelele KX85 care se bazeaza pe motoare racite cu lichid si dispun de suspensia Kawasaki Uni-Trak.

La nivel competitional mai inalt, gasiti modelul KX250. Pentru 2023, Kawasaki KX250 vine echipat cu o serie de upgrade-uri care fac puterea mai accesibila prin intermediul unor modificari la injector, prin schimbarea dimensiunilor valvei, la sistemul de esapament si altele. Pentru a-si asigura dominatia in cadrul celor mai stranse curse in clasa sa, KX250 beneficiaza in noul sezon si de cateva optimizari la nivel de suspensii, iar pe spate are montata o roata mai mare.

Cea mai puternica motocicleta MX de productie a brandului japonez este KX450, un model creat sa domine concurenta si care si-a castigat o reputatie impecabila. In noul lineup veti gasi trei modele enduro clasa 450cc si o pereche de modele enduro clasa 250cc.

KLX450R dispune in 2023 de pornire electrica si de acces usor la filtrul de aer, aducand in plus beneficiul greutatilor optionale ale volantului pentru a ajusta inertia in functie de preferintele si necesitatile pilotului.

Din linia enduro, motocicletele de succes KX450X si KX250X se remarca prin dotarile complete, fiind pregatite sa „atace” cele mai prestigioase competitii de profil, cum ar fi evenimentele sportive in stil Hare & Hound.

KX450X si KX250X vor fi disponibile in Europa in 2023 cu grafici inspirate de curse multumita adoptarii de catre specialistii KL foarte respectati in ceea ce priveste conversia off-road. Beneficiaza de kituri de lumini aprobate CE si de modificari la sistemele de evacuare. Echipa verde este pregatita pentru urmatorul sezon!