2023 Kawasaki Ninja 1000SX

2023 Kawasaki Ninja 1000SX

18.08.2022

2023 Kawasaki Ninja 1000SX - caracter dinamic fara compromis, versatilitate sport touring.

Infuzat cu spiritul Ninja care ii anima pe riderii solo sportbike, modelul Kawasaki Ninja 1000SX duce mai departe acest concept, adaugand versatilitate sport touring pentru a putea acomoda un pasager. De la control al tractiunii pana la cruise control, Ninja 1000SX dispune de toata tehnologia pentru a oferi o experienta de pilotare optima pe distante lungi.

Modelul 1043cc din familia de motociclete Kawasaki dezvolta un maximum de 140 cai putere si vine inzestrat cu mai multe caracteristici cheie:

- sistem portbagaj cu accesorii usor de montat/demontat. Se integreaza in mod natural in spatele motocicletei.
- anvelope sport de ultima ora de la Bridgestone. Perechea de anvelope Bridgestone Battlax Hypersport S22 contribuie la o manevrabilitate mai usoara, in timp ce ofera aderenta atat pe asfalt uscat, cat si in conditii umede.
- KQS (Kawasaki Quick Shifter). Pentru a complimenta caracterul dinamic al motorului, schimbatorul rapid permite acceleratie rapida si decelerare fara probleme.
- protectie excelenta impotriva vantului. Noul parbriz poate fi ajustat in patru pozitii, fara a folosi unelte.
- conectivitate smartphone. Chipul Bluetooth construit in panoul de bord permite riderului sa se conecteze la vehicul wireless. Utilizand aplicatia "Rideology the App", pot fi accesate multiple functii, fapt ce imbunatateste experienta de riding.
- motor 1043 cc pe racire cu lichid, 4 timpi, 4 cilindri in linie. Motorul livreaza un raspuns superb. Emisii mai reduse pentru sezonul 2023. Electronic Cruise Control pentru o livrare lina a puterii.
- saua mai lata si mai subtire pentru pilot si pasager contribuie la confort crescut pe distante lungi. Sunt disponibile mai multe optiuni pentru sa in functie de necesitati si preferinte.
- manevrabilitate sportiva. Cadrul din aluminiu cu rigiditate inalta ajuta la centralizarea masei, asigurand echilibru intre agilitate si manevreabilitea ferma. Stabilitate superba in linie dreapta si la viraje.
- toba de esapament pe o singura parte salveaza in jur de 2 kg, contribuind la o greutate mai redusa per ansamblu. Noul sistem de evacuare beneficiaza de un aranjament optimizat, oferind un look sporty.
- instrumentar color TFT. Noul bord compact complet digital asigura cockpit-ului un aspect high-tech si aduce featuri suplimentare care nu au fost disponibile pentru modelul predecesor.
- styling mai sportiv. Caroseria revizuita si noua toba de esapament confera un design mai sportiv pentru Ninja 1000SX si reflecta potentialul la pilotare. Lumini LED complete.

Tehnologii din dotarea lui Kawasaki Ninja 1000SX 2023:

- Ergo-Fit
- ABS
- KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System)
- KQS (Kawasaki Quick Shifter)
- KCMF (Kawasaki Cornering Management Function)
- ambreiaj Assist & Slipper
- 3-Mode KTRC (Kawasaki TRaction Control)
- moduri de putere
- Electronic Cruise Control
- indicator de riding economic
- conectivitate smartphone.

Doua scheme de culoare:
- verde/negru (Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray)
- rosu/negru (Metallic Matte Sovereign Red / Metallic Diablo Black Metallic Matte Sovereign Red / Metallic Diablo Black).

Te-ar putea interesa si:

Romain Febvre (Kawasaki Racing Team), al patrulea in clasament dupa runda MXGP de la Trentino

Dupa ce s-a clasat in top in calificari la Trentino, dominand in a patra runda a Campionatului Mondial de Motocross FIM, Romain Febvre a intampinat dificultati in a progresa in urmatoarea zi, dupa o cazatura nefericita care a urmat imediat dupa start...

Citeste mai mult