Ninja H2R isi mentine locul in top pentru sezonul 2022

Ninja H2R isi mentine locul in top pentru sezonul 2022

13 October 2021

Sofisticata Ninja H2R paseste in sezonul 2022 in acelasi mod unic si deosebit cum a debutat si pe scena mondiala a motociclismului in 2015, adoptand sloganul „built beyond belief”. Ninja H2R este un vehicul fara egal echipat cu tehnologie de varf. Motorul supraalimentat dezvoltat 100% de compania japoneza depaseste, la turatii maxime, viteza sunetului. Capabil de peste 300 cai putere, Ninja H2R este o motocicleta destinata exclusiv pentru pilotarea pe circuit. Reprezinta expresia tehnologiei inalte Kawasaki, cu un stil si performanta fara compromisuri. Puterea motorului in 4 cilindri racit cu lichid se combina cu sasiul tubular de tip trellis proiectat sa infrunte fortele adverse pentru a livra o manevrabilitate exceptionala. Suspensia spate Oglins TTX36 si franele Brembo pentru putere de stopare superioara, ambreiajul hidraulic si sistemele electronice (functia de management la viraje, controlul tractiunii etc.) fac din motocicleta track-only Kawasaki Ninja H2R un aliat feroce pentru curse.

Vizual, primul lucru care iti vine in minte privind motocicleta Ninja H2R este aspectul sau intimidant, agresiv. Modelul detine emblema River Mark si este cea mai puternica motocicleta din lume.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z500 ABS

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati.  C...

Citeste mai mult