Victorie pentru KRT in cursa de anduranta de la Suzuka

Victorie pentru KRT in cursa de anduranta de la Suzuka

30 July 2019

O noua victorie pentru echipa KRT! Riderii de motociclete super sport Kawasaki s-au impus in cursa de anduranta Suzuka 8 Hours, pentru prima data din 1993. Rezultatul a fost confirmat dupa raliu.

Motocicleta KRT Ninja ZX-10RR pilotata de campionul SBK, Jonathan Rea, s-a prabusit in minutele finale. Dupa uriasa confuzie creata de curgerea uleiului de la o alta motocicleta concurenta, irlandezul Rea si colegii de echipa Leon Haslam si Topral Razgatlioglu au fost declarati castigatori. Rezultatele au indicat ca echipajul lui Rea a depasit trioul Yamaha cu 18.720 secunde. Jonathan Rea lupta pentru al cincilea titlu World Superbike si momentan detine 81 de puncte care il plaseaza in fruntea clasamentului. Cursa de 8 ore de la Suzuka este considerata testul suprem de anduranta si atrage numerosi rideri Motorbike GP.

#NinjaSpirit #KRTSuzuka8Hours2019

Te-ar putea interesa si:

Echipa Kawasaki participa in Campionatul Mondial de Enduro

A fost un inceput ploios pentru sezonul Campionatului Mondial de Enduro 2024 in weekendul din 6 si 7 aprilie la Fafe, Portugalia. Dupa cativa ani de absenta in aceasta clasa de curse, Kawasaki a participat la o cursa EnduroGP, iar echipa MGR Racing s...

Citeste mai mult