2022 Kawasaki Z900 SE
22 September 2021

Supernaked-ul Z900 SE a fost creat pentru a-si ului riderul. Bine ai venit in familia Z!

Motocicleta Kawasaki Z900 SE  2022 vine echipata cu caracteristici dedicate care ofera o experienta de pilotare distractiva, dar si sofisticata: suspensii spate ÖHLINS S46, etriere Brembo M4.32 si discuri de frana Brembo pe fata, un look special. Cea mai recenta expresie a spiritului Z este pe strada!

Kawasaki Z900 SE este un naked cu motor serios 948cc, 4 cilindri in linie, 16 valve, DOHC capabil sa produca 92.2 kW {125 PS} si pornire electrica. Pentru aceasta motocicleta Kawasaki este disponibil un kit de limitare a puterii de 85 kW. Conform constructorului japonez, Z900 SE are un consum de 5.7 l/100 km si o cantitate de emisii CO2 emission 132 g/km. Modelul aduce, optional, kiturile de consum si de emisii. (85 kW kit consum l/100 km, CO2 85 kW kit emisii g/km). Motorul este cuplat la o cutie cu 6 viteze. Ambreiaj manual. Transmisie pe lant.

Sistemul de franare cu componente Brembo (doua discuri flotante 300 mm, etrier patru pistoane, frana spate pe disc 250 mm, etrier cu un piston) contribuie impreuna cu suspensia cu furca inversata pe fata, ajustabila si cu suspensia spate cu amortizor pe gaz Öhlins S46 la manevrabilitate deosebita indiferent de viteza. Pachetul standard include cadru Trellis din otel durabil, rezervor 17 litri si o sa de inaltime 820mm.

Z900 SE ofera avantajul suspensiei superioare. Furca inversata de diametru mare colorata in auriu permite ajustarea si este complimentata de amortizoru Öhlins S46 pe spate pentru a asigura confort imbunatatit si manevrabilitate. Setarile la nivel de suspensii pot fi modificate usor fara a utiliza unelte atunci cand pilotul este insotit de un pasager sau pentru a transporta un bagaj.
Pachetul cu componente Brembo si Nissin ofera putere de stopare mai mare si contribuie la un control mai precis si usurinta utilizarii.

Noul instrumentar cu ecran digital TFT color confera vehiculului pe doua roti un aspect high-tech si vine cu caracteristici suplimentare fata de modelul anterior.

Pilotul poate opta intre modurile de putere Full Power sau Low Power pentru a seta livrarea puterii in functie de necesitati si preferinte.

Cea mai recenta evolutie a styling-ului Z Sugomi. Elementele distinctive de design sugomi ale lui Z900 SE raman neschimbate, insa cateva update-uri contureaza o silueta agresiva si mai ascutita.

Z900 SE beneficiaza de o colectie de sisteme avansate, cum ar fi KTRC (Kawasaki Traction Control) - prin controlul tractiunii se obtine pilotare sportiva imbuntatita si o abordare cu mai multa incredere a tuturor portiunilor circulate si sistemul ABS. Ambreiajul Assist & Slipper se bazeaza pe tehnologia de curse.

Conectivitatea la smartphone si tehnologia Bluetooth, aplicatia “RIDEOLOGY THE APP,” si mai multe functii usor de accessat contribuie la o experienta care depaseste cele mai exigente standarde. Alte dotari standard: lumini LED complete, anvelope noi Dunlop Sportmax Roadsport 2, 3 moduri de riding (Sport, Road, Rain) si setare manuala (Rider), indicator de pilotare economic si multe altele. Schema de culoare: Metallic Spark Black / Candy Lime Green.