Kawasaki Ninja ZX-10R 2021

30.06.2021

Ninja ZX-10R se va impune cu orice ocazie pe strada sau pe circuit! De la motorizarea puternica in 4 cilindri pana la detalii ca parbrizul mai inalt decat la modelul precedent si un filtru de aer nou, totul a fost gandit pentru performanta greu de egalat.

Motocicleta Kawasaki Ninja ZX-10R 2021 beneficiaza de caroserie aerodinamica cu aripi integrate, faruri cu LED, instrumentar color TFT, conectivitate smartphone si o serie de update-uri derivate din experienta de curse a Kawasaki Racing Team in Campionatul Mondial de Superbike. De asemenea, aceasta motocicleta 998cc se afirma prin styling-ul modern Ninja care ii confera un aspect agresiv. Reprezinta primul model de productie in masa fara motor supraalimentat care dispune de emblema Kawasaki River Mark.

Caracteristici tehnice importante: pornire electrica, cutie cu 6 viteze, suspensie fata cu furca inversata 43mm, ajustabila si suspensie spate Horizontal Back-link, cu amortizor BFRC pe gaz, ajustabila, plus frane Brembo si sistem ABS. Pachetul este completat de sistemul KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System) pentru eficienta sporita la franare, Electronic Cruise Control
si schimbare rapida a vitezei KQS (Kawasaki Quick Shifter), KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), KEBC (Kawasaki Engine Brake Control) si tehnologie S-KTRC (Sport-Kawasaki TRaction Control). La acestea se adauga moduri de putere si moduri de pilotare integrate: Sport, Road, Rain, Rider (Manual). Cu ajutorul indicatorului economic de pilotare, riderul poate obtine eficienta de consum. Pozitia de pilotare este sportiva, iar saua are inaltimea de 835 mm. Aceasta motocicleta Kawasaki dispune de un rezervor de 17 litri, suficient pentru distratie pe strada sau pe circuit.

 EticheteReview-uri recente


11.08.2021

Kawasaki Z900RS 2022

  Motocicleta Kawasaki Z900RS face furori pe scena modelelor cu stil retro si se impune printr ...


30.06.2021

Kawasaki Ninja ZX-10R 2021

Ninja ZX-10R se va impune cu orice ocazie pe strada sau pe circuit! De la motorizarea puternica in 4 ...


04.03.2021

Kawasaki Versys 1000 S ABS 2021 - Adventure Tourer

Pasiunea ta este sa calatoresti si iti place sa parcurgi distante mari pe doua roti? Motocicleta adv ...