Kawasaki Motors UK sustine Team 109 Kawasaki

27.12.2018

Team 109 Kawasaki va primi suport din partea Team Green pentru participarea la sezonul 2019 al Campionatului Britanic de Superbike, după cum au anunțat oficialitățile.

Campionatul Britanic Superbike 2018 este unul demn de ținut minte întrucât performanțele realizate de tânărul în vârstă de 20 de ani Eunan McGlinchey au întrecut așteptările. Acesta a cucerit primul titlu la juniori într-un Campionat Britanic Supersport alături de echipajul Team 109 Kawasaki Ninja 400, afirmându-se ca un talent în devenire.

În lumina succesului său greu de egalat, Kawasaki Motors UK a precizat că va crește eforturile de susținere a echipei în raliurile de motociclism viteză din 2019.

În plus, irlandezul va lua parte la clasa Pirelli National SuperStock 600cc unde urmează să piloteze noua motocicletă Kawasaki ZX-6R 636, de curând acceptată pentru a concura în clasa mijlocie (conforma cu standardele Euro4).

Împreună cu McGlinchey în Team 109 Kawasaki se vor află și tinerii Curtis Trimble (16 ani) originar din Bangor și James Mcmanus (14 ani) din Randalstown; ambii vor concura la bordul rapidei motociclete Kawasaki Ninja 400 în clasa Dickies Junior Supersport.

Managerul Team 109 Kawasaki, Paul Tobin a declarat „Toți de abia așteaptă să concureze după marele succes din acest an, mai ales că am definitivat planurile pentru 2019”.

„Suntem încântați că îl avem pe Eunan printre noi din nou și că se va muta într-o clasă foarte competitivă, așa că vom avea mult de lucrat cu noua Kawasaki Ninja ZX-6R 636. Încrederea sa este mare după ce a luat titlul de campion și credem că poate să își împingă limitele într-o clasa superioară anul ce urmează”.

„Curtis Trimble ni se alătură în Campionatul Ninja 400 de la anul; el provine dintr-un mediu motocross și a câștigat numeroase curse, ceea ce îi atestă talentul”.

„Cel mai tânăr membru al echipei este James McManus; el pilotează de mai puțin de un an, a participat la trei curse în clasa supersport de juniori unde a terminat printre primii 10 finaliști (la Silverstone), ceea ce este impresionant”.

Coordonatorul de curse al Kawasaki Motors UK, Ross Burridge s-a declarat și el entuziasmat să lucreze îndeaproape cu echipa de top în această clasă: „Paul și întregul echipaj formează un grup fantastic cu o uriașă pasiune pentru raliurile de motociclism, iar unul dintre interesele lor principale este încurajarea tinerelor talente. Această abordare oglindește etica noastră în privința Team Green. Să-l vedem pe Eunan dominând la bordul Ninjei 400 a fost într-adevăr extraordinar și cred că poate face același lucru la anul pilotand noua Ninja ZX-6R 636”.EticheteStiri recente


01.02.2023

Preia stilul Kawasaki Racing Team pentru 2023!

Testele pe circuit au inceput deja pentru echipa KRT si, pentru a marca un start nou, riderii si per ...


19.01.2023

Tom Booth-Amos va concura pentru MOTOZOO RACING in sezonul 2023

Tom Booth-Amos va concura pentru Motozoo Racing la Campionatul Mondial Supersport 2023. Dupa o final ...


23.12.2022

MTM KAWASAKI TEAM confirma line up-ul de rideri pentru sezonul 2023

Privind cu optimism spre urmatorul sezon, echipa MTM KAWASAKI a dezvaluit line up-ul de rideri pentr ...