Tom Tom lanseaza GPS-ul Rider pentru motociclete

05.03.2015

Tom Tom a tinut dintotdeauna pasul cu evolutia tehnologiei, creand o serie de dispozitive de navigatie prin satelit ce au devenit destul de populare pe piata. Ultimul dizpozitiv lansat este un GPS Rider, special conceput pentru motociclete.

Noul GPS Rider ofera libertatea pilotilor de a-si alege propriile rute, oferind un nivel unic de detaliu personalizat care este configurat pentru a servi nevoilor fiecaruia.

Dispozitivul are o serie de caracteristici si specificatii concepute pentru a oferi acces usor si rapid la harti, rute si terenuri. GPS permite, de asemenea, ca pilotii sa-si impartaseasca rutele lor cu prietenii prin incarcarea acestora in alte dispozitive Rider. In acest fel, poti impartasi traseul cu tovarasii de drum, si nimeni nu se va pierde de grup.

O unitate GPS este considerata un must-have pentru pilotii de pretutindeni, mai ales pentru cei ce planifica o calatorie lunga. GPS-ul este pregatit pentru a oferi suport de-a lungul drumului. Este usor navigabil, are o suprafata ce permite utilizarea cu manusi, si cel mai important, este rezistent la apa.

Design-ul GPS-ul este unul robust si este rezistent la intemperii. Lumina soarelui, indiferent cat este de puternica, nu scade din vizibilitatea pilotului. Aceasta caracteristica este foarte importanta, mai ales daca purtati o casca cu viziera fumurie.

Pentru a nu fi distras de la drum, GPS Rider poate da instructiuni audio prin Bluetooth. Asadar, este indicat sa va luati un bluetooth portabil pentru a putea profita pe deplin de aceasta functie ajutatoare. Daca doriti sa va inregistrati calatoria parcursa, Rider va salva distanta rutei si informatii precum viteza cu care v-ati deplasat.

Tom Tom nu a comunicat inca un pret pentru acest gadget, dar il veti gasi in magazine din aprilie 2015.EticheteStiri recente


01.02.2023

Preia stilul Kawasaki Racing Team pentru 2023!

Testele pe circuit au inceput deja pentru echipa KRT si, pentru a marca un start nou, riderii si per ...


19.01.2023

Tom Booth-Amos va concura pentru MOTOZOO RACING in sezonul 2023

Tom Booth-Amos va concura pentru Motozoo Racing la Campionatul Mondial Supersport 2023. Dupa o final ...


23.12.2022

MTM KAWASAKI TEAM confirma line up-ul de rideri pentru sezonul 2023

Privind cu optimism spre urmatorul sezon, echipa MTM KAWASAKI a dezvaluit line up-ul de rideri pentr ...