WHITE FRIDAY 11-13 februarie

11.02.2022

Esti in cautarea unui vehicul pe doua roti pentru a-ti „hrani” pasiunea pentru aventura si adrenalina? De White Friday, beneficiezi de super promotii si dobanzi avantajoase pentru leasing! In plus, daca prinzi Flash Sale, te bucuri si de discount suplimentar.

Poti alege dintre o mare varietate de vehicule disponibile in campania White Friday, printre care si motociclete Kawasaki. In plus, modelele Kawasaki de capacitate maxim 900cc si Vulcan pot fi achizitionate beneficiind de tichetul Rabla.

Toate comenzile plasate pe site in perioada 11 - 13 februarie, vor beneficia de promotiile campaniei, chiar daca nu ati reusit sa intrati in legatura cu un reprezentant de vanzari, din cauza perioadei aglomerate. Ne vom asigura ca toti clientii care au plasat o comanda in perioada mentionata vor fi contactati telefonic ulterior, in cel mai scurt timp, pentru finalizarea tranzactiei. Sumele afisate pe website cu mentiunea “Avantaj client” includ TVA.

"Dobanda de la 0,99 % pe an" (dobanzi promotionale de White Friday pentru LEASING) se aplica tuturor modelelor de motociclete Kawasaki. 

Valoarea minima de finantare: 3500 EUR
Numar rate: 12 / 24 / 36 luni
Dobanda: 0,99% / an pentru perioada finantare 1 an, 1,99% / an pentru perioada de
finantare 2 ani, 2,99% / an pentru perioada de finantare 3 ani
Avans minim: 10%
Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

REGULAMENT FLASH SALE
Urmareste site-ul ATVROM in perioada de White Friday, 11 - 13 februarie 2022, pentru ca, la anumite ore fixe, timp de trei minute, diverse produse vor avea un discount suplimentar – Flash Sale!
Veti putea beneficia de aceste promotii DOAR in cele trei minute, DOAR plasand o comanda pe site. ATENTIE: nu veti putea beneficia de promotia Flash Sale prin comanda la telefon sau in showroom-uri. Odata comanda dvs. inregistrata (fie prin “Solicita oferta” / “Solicita oferta rate” / “Adauga in cos”), veti fi sunat in cel mai scurt timp de agentii nostri de vanzari si veti beneficia de pretul afisat in Flash Sale.
Fiti cu ochii pe site!EticheteStiri recente


19.01.2023

Tom Booth-Amos va concura pentru MOTOZOO RACING in sezonul 2023

Tom Booth-Amos va concura pentru Motozoo Racing la Campionatul Mondial Supersport 2023. Dupa o final ...


23.12.2022

MTM KAWASAKI TEAM confirma line up-ul de rideri pentru sezonul 2023

Privind cu optimism spre urmatorul sezon, echipa MTM KAWASAKI a dezvaluit line up-ul de rideri pentr ...


13.12.2022

2023 Kawasaki Z900RS SE

Kawasaki Z900RS SE este raspunsul pentru riderii care apreciaza mostenirea old-school, o motocicleta ...