Motocicleta 2020 Kawasaki Z125

11.06.2020

Numerosi piloti la inceput de drum sunt interesati de o motocicleta de strada supla, manevrabila si suficient de puternica pentru a face fata navetei zilnice catre serviciu sau scoala. Un astfel de model este si motocicleta Kawasaki de serie Z si capacitate 125cc. Care sunt principalele puncte forte ale motocicletei Kawasaki Z125 ABS 2020? Pe langa greutatea usoara, dotarile moderne si o manevrabilitate de invidiat, acest naked poate fi condus cu permis categoriile A1, A2 si B.  

Din pachetul de echipamente standard face parte suspensia spate Uni Trak - aceasta contribuie la stabilitate si la absorbtia optima a socurilor, imbunatatind manevrabilitatea sportiva. Permite ajustarea in 5 moduri pentru a acomoda un pasager sau bagaje. Suspensia fata cu furca telescopica, 37mm cursa asigura manevrabilitate de invidiat.

Instrumentarul complet digital confera un look modern.

Cutia cu 6 viteze completeaza performanta la rularea pe strada, este creata special pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum, iar riderul are posibilitatea de selectare usoara a vitezei dorite in functie de necesitati.

Livrarea lina a puterii este un alt atu al motocicletei entry-level de strada Kawasaki Z125. Motorizare monocilindru 125 cm3, 4 timpi, racire cu lichid, pe injectie; pornire electrica.

Sa de inaltime joasa ERGO-FIT. Pentru modelul Z125 din sezonul 2020, este disponibila o sa confortabila ERGO-FIT (-25 mm) ce favorizeaza o pozitie de pilotare joasa.

Echipamentul standard include o unitate compacta ABS pentru a facilita controlul in orice situatie.

Design modern, dinamic si zvelt, cu unghiuri ascutite, specific modelele de serie Z. Pozitia dreapta de riding si ghidonul lat pentru un control optim la navigarea prin traficul urban. 
Styling-ul de supernaked inspirat de motocicletele de capacitate mai mare ale gamei Z pune in valoare potentialul sportiv al modelului de fata. De asemenea, merita amintit cadrul Trellis de greutate usoara, compact. Aspectul agresiv este completat de jantele usoare 17-inch.

Franele fata si spate pe disc, etriere cu doua pistoane, cursa 290mm si respectiv, 220mm ofera performanta deosebita la franare.
3 scheme de culoare atractive sunt disponibile pentru sezonul 2020: 
- Metallic Flat Spark Black / Pearl Flat Stardust White (negru-alb)
- Metallic Flat Spark Black / Metallic Spark Black (negru)
- Candy Lime Green / Metallic Spark Black (verde-negru)EticheteReview-uri recente


23.11.2021

2022 Kawasaki Z H2

Kawasaki Z H2 si varianta 2022 Kawasaki Z H2 SE se impun in categoria de motociclete naked prin atri ...


05.11.2021

Kawasaki Vulcan S 2022

Kawasaki Vulcan S este pregatit sa impresioneze fanii motocicletelor cruiser! Modelul se poate ...


05.10.2021

Gama de mini dirt bike-uri Kawasaki 2022

Ce mini dirt bike Kawasaki este mai potrivit pentru juniorul din familie? Alegerea unei „juca ...