Kawasaki Z H2 si Z H2 SE 2023

11.10.2022

Kawasaki Z H2 a facut senzatie cand a aparut pe piata si ramane singura motocicleta de productie pe inductie fortata cu stil naked. Beneficiind de tehnologia cu supraalimentator echilibrat dezvoltat de casa Akashi, modelul japonez si partenerul sau, Z H2 SE, aduc specificatii impresionante cu asistenta pentru pilot si avansuri tehnice variate care justifica ocuparea locului fruntas pe segmentul de naked bike.

In cazul lui Z H2, locul de top se datoreaza colectiei cuprinzatoare de featuri: un pachet electronic IMU optimizat ce include electronic cruise control, control al tractiunii, moduri de putere, launch control si alte dotari de top cum ar fi schimbatorul cu dubla directie si franarea integrata alaturi de ambreiaj assist & slipper.

In termeni de franare, Z H2 detine etriere Brembo M4.32, in timp ce supernaked-ul Z H2 SE dispune de etrierele de ultima ora Stylema ale firmei italiene si de suspensia Showa amortizata electronic, plus tehnologia Skyhook menita sa mentina stabilitatea in timp ce suspensia absoarbe denivelarile.

Ambele motociclete Kawasaki beneficiaza de sasiul trellis derivat de la Ninja H2 si sunt echipate cu lumini LED complete integrate stylingului unic Sugomi. Vederea riderului este dominata de ghidonul curbat de tip fatbar si de displayul color TFT cu conectivitate la smartphone, permitand utilizarea celei de-a doua versiuni a aplicatiei Kawasaki Rideology.

Un model Performance Edition completeaza gama, caracterizat printr-un capac mare pentru contorul de fum, un suport pentru rezervorul de gel, husa pentru sa cu cod de culoare si amortizorul de esapament Akrapovic din titan.

Motocicleta Z H2 este disponibila pentru sezonul 2023 cu schema de culoare Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony in timp ce modelul Z H2 SE vine cu optiunea Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony/Mirror Coated Black. Exista un singur Supernaked de productie pe inductie fortata, insa alegerea uneia dintre variante reprezinta, probabil, o decizie destul de grea in 2023.EticheteArticole recente


01.02.2023

Calatoriti cu stil in 2023 cu noile genti Kawasaki!

Kawasaki tocmai a lansat o gama extinsa de genti de inalta calitate pentru sezonul 2023, acoperind o ...


27.01.2023

Teste de iarna pentru echipa KRT - doua zile la Jerez

Jonathan Rea si Alex Lowes au dat restart pregatirilor din pre-sezonul Campionatului Mondial 2023 FI ...


03.12.2022

Test Kawasaki Racing Team scurt, dar cu bune rezultate

Vineri, 2 decembrie, riderii KRT - Jonathan Rea si Alex Lowes, au testat pe circuit motocicletele Ni ...