2021 Kawasaki Ninja ZX-10RR

26.01.2021

Bazata pe experienta de curse in campionatul mondial de Superbike, motocicleta Kawasaki Ninja ZX-10RR 2021 impresioneaza prin putere, tehnologia de ultima ora si look-ul modern. Este primul model de productie si fara motor supraalimentat pentru care s-a oferit permisiunea de a folosi Kawasaki River Mark.

Noua Ninja ZX-10RR ofera urmatorul nivel de performanta la franare multumita echiparii cu frane Brembo de ultima ora. Aripile integrate in partea superioara a caroseriei genereaza forta pentru a servi la mentinerea rotii din fata la sol in timpul accelerarii puternice. Pilotul dispune de moduri de riding: Sport, Road, Rain si Rider (Manual), astfel incat poate seta controlul la tractiune si livrarea puterii mai eficient in functie de necesitate. Instrumentarul de bord TFT color confera un aspect high-tech si include featuri aditionale care nu au fost disponibile pe modelul predecesor.

Ninja ZX-10RR pastreaza performanta inalta pentru care este renumita si a primit optimizari la nivel de motorizare pentru reducerea emisiilor. Modelul Kawasaki de fata se bazeaza pe motorul 998cc, 4 timpi, 4 cilindri in linie, racire cu lichid.

Complimentand stabilitatea de care s-a bucurat modelul 2019, Kawasaki Ninja ZX-10RR 2021 beneficiaza de optimizari pentru sasiu. Geometria sasiului contribuie la performanta crescuta la viraje si manevrabilitate usoara. Seting-ul la nivel de suspensii este mai orientat pentru pilotarea pe circuit si contribuie, de asemenea, la o manevrabilitate excelenta. Pozitia de riding aerodinamica cu ghidon si scarite imbunatatite este gandita pentru pilotare agresiva, iar saua are un design updatat. Din pachetul de dotari standard nu lipseste sistemul Electronic Cruise Control ce permite ca viteza dorita sa fie mentinuta printr-o simpla apasare de buton, asigurand astfel un plus de confort. Stilyng-ul Ninja cu caroserie inspirata de curse, faruri LED compacte, parbriz mai inalt si o noua admisie de aer atrage atentia de la prima vedere. Lista tehnologiilor pentru Ninja ZX-10RR este cuprinzatoare: ABS, KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System), schimbare rapida a vitezei KQS (Kawasaki Quick Shifter), KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), KLCM (Kawasaki Launch Control Mode), KEBC (Kawasaki Engine Brake Control), moduri de putere, S-KTRC (Sport-Kawasaki TRaction Control), indicator economic, conectivitate smartphone. Schema de culoare disponibila este verde (Lime Green).EticheteReview-uri recente


23.11.2021

2022 Kawasaki Z H2

Kawasaki Z H2 si varianta 2022 Kawasaki Z H2 SE se impun in categoria de motociclete naked prin atri ...


05.11.2021

Kawasaki Vulcan S 2022

Kawasaki Vulcan S este pregatit sa impresioneze fanii motocicletelor cruiser! Modelul se poate ...


05.10.2021

Gama de mini dirt bike-uri Kawasaki 2022

Ce mini dirt bike Kawasaki este mai potrivit pentru juniorul din familie? Alegerea unei „juca ...