2023 Kawasaki Ninja 400
7 June 2022

Inspirata de circuit, motocicleta Kawasaki Ninja 400 ofera pentru sezonul 2023 performanta incredibila la nivel de motorizare, manevrabilitate previzibila si usoara, alaturi de o pozitie de riding sportiva care transforma experienta in sa intr-o forma maxima de distractie pe doua roti. Acest model este ideal pentru riderii incepatori si pentru posesorii de permis A2.

Ninja 400 se bazeaza pe un motor in 4 timpi Parallel Twin, racit cu lichid, DOHC, 8 valve, 399 cm³, pe injectie si beneficiaza de pornire electrica. Livreaza puterea maxima de 45 CP si o acceleratie incendiara, iar motorul este cuplat la o cutie cu 6 viteze. Conform strictelor norme EURO5. Emisii reduse C02: 91 g/km.

Acest model entry-level din familia de motociclete Kawasaki vine echipat cu furca telescopica 41mm pe fata si cu suspensie spate Uni-Trak, reglabila, amortizor pe gaz. La nivel de frane, detine pe fata disc semi-flotant 310mm, etrier cu doua pistoane si disc 220mm, etrier cu doua pistoane pe spate. In combinatie cu sistemul ABS de ultima ora, contribuie la o putere de stopare superioara in orice situatie, pe strada sau pe circuit.

Caracteristicile cheie ale motocicletei Kawasaki Ninja 400 consta in:

- pozitie de riding sporty, relaxata. Poate acomoda in conditii optime o larga tipologie de piloti, de toate taliile si in situatii de riding diversificate. In comparatie cu alte modele (ale caror porzitie de riding extrema compromite confortul), in cazul lui Ninja 400, pozitia ridicata a manerului si a scaritelor serveste pentru un control sporit si in acelasi timp ofera un plus de confort.

- motor puternic in 2 cilindri, rider-friendly. Motorul 399 cm3 furnizeaza echilibru intre performanta si control. Performanta crescuta in toata gama de turatii, comparativ cu modelul predecesor. Raspuns lin si previzibil. Multumita designului eficient, motorul de greutate usoara si compact al lui Ninja 400 are dimensiuni asemanatoare motoarelor clasa 250cc.

- cockpit modern, sofisticat. Include tahometru analog flancat de lumini de avertizare pe o parte, indicator viteza si ecran multifunctional LCD pe cealalta parte.

- ii permite riderului sa atinga solul mai usor. In timp ce inaltimea seii este de 785 mm, designul subtire al acesteia si partea din spate a motorului ofera pilotului o linie neobstructionata pentru ca picioarele sa atinga solul cu mai multa usurinta.

- styling Ninja ascutit. Aspectul fascinant a constituit dintotdeuna unul din punctele forte ale modelelor Kawasaki Ninja, indiferent de cilindree. Noua motocicleta Ninja 400 se remarca printr-un nou styling Ninja inspirat de puternica Ninja H2. Caroseria masiva atrage atentia si creeaza impresia unui vehicul mai mare.

- cel mai mare disc de frana din clasa sa. Masurand ø310 mm (aceeasi dimensiune de disc utilizata pe modelul Ninja ZZR1400), discul semi-flotant frontal asigura putere de stopare absoluta. Controlul este imbunatatit si prin dotarea cu cea mai noua unitate ABS de la Nissin, cea mai compacta si usoara posibil.

- cadrul Trellis usor. Cadrul din echiparea lui Ninja 400 este similar din punct de vedere al designului cu cel de pe Ninja H2.

Tehnologii: sistem Ergo-Fit, ABS, ambreiaj Assist & Slipper, indicator de riding economic.

Disponibil cu doua scheme de culoare atractive: Lime green / Ebony (KRT Edition) (verde/negru),
Metallic Carbon Gray / Metallic Matte Carbon Gray Metallic Carbon Gray / Metallic Matte Carbon Gray (gri/negru). Modelul permite personalizarea cu o gama variata de accesorii.

 

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce motocicleta electrica Z e-1

Noua motocicleta Kawasaki Z e-1 este construita pentru placerea de a pilota zilnic si vine inzestrata cu tehnologia avansata EV. Printre caracteristicile principale ale acestei motociclete Kawasaki se numara: puterea electrica, manevrabilitatea agila...

Citeste mai mult