2024 Kawasaki Z900RS SE

2024 Kawasaki Z900RS SE

28 August 2023

Motocicletele cu look inspirat de modelele clasice exercita o atractie irezistibila asupra acelei categorii de rideri care prefera o mostenire traditionala care livreaza valorile de ieri, dar le infuzeaza cu tehnologie moderna. Kawasaki Z900RS SE 2024 este o astfel de motocicleta, ideala ca partener pentru cei care doresc sa tranziteze strazile aglomerate in stil mare. Z900RS SE aduce in sezonul 2024 caracteristici tehnice si upgrade-uri la suspensii (suspensie fata retunata si o unitate spate Öhlins), plus alte detalii pentru a se potrivi spiritului evisceral al legendei din 1970, modelul emblematic Z1. 

In termeni de motorizare, Z900RS SE este alimentat de un motor 948cc, racit cu lichid, 4 cilindri in linie, 4 timpi, DOHC, 16 valve, pe injectie si dispune de pornire electrica. Motorul capabil sa dezvolte maximum 110 CP vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Alte caracteristici: emisii CO2 - 124 g/km; consum 5.2 l/100 km. 

 

 

Caracteristici-cheie Kawasaki Z900RS SE

  • Motoarele Kawasaki cu 4 cilindri in linie sunt recunoscute pentru sunetele de evacuare grozave, dar acum este pentru prima data cand constructorul japonez conduce o cercetare de sunet pentru a crea nota acustica ideala a unui model.
  • Control superb in orice situatie la pilotare. Pentru siguranta extra la franare, ABS-ul vine standard pe aceasta motocicleta Kawasaki.
  • La fel ca Z1, Z900RS se bazeaza pe o configuratie clasa 948cc 4 cilindri in linie care ofera un echilibru deosebit intre putere si manevrabilitate. Tuningul se axeaza pe gama de turatii joase si medii.
  • La nivel de franare, pachetul cu componente Brembo pe fata (discuri, etriere) ofera putere de stopare mai mare si contribuie la un control mai precis si la usurinta utilizarii.
  • KTRC (Kawasaki Traction Control) - tehnologia avansata cu doua moduri care acopera o varietate de conditii de riding ofera atat performanta sportiva, cat si incredere pentru a negocia suprafetele alunecoase. Riderii pot opta, deasemenea, pentru dezactivarea sistemului.
  • Pe langa furca inversata de diametru mare, suspensia spate Öhlins contribuie la confort crescut. 

 

Pentru personalizare, Kawasaki pune la dispozitie, optional, o larga selectie de accesorii moto: embleme pentru rezervor, set de manere laterale cromate, protectie pentru cadru, manere incalzite, esapament Akrapovič din titan, stand, parbriz fumuriu, sa joasa, protectie pentru radiator, bara pentru pasager din crom, huse, Kit SP Connect+ cu suport pentru telefon, covoras, sistem de navigatie TomTom Rider 550 etc.