Kawasaki ZZR1400 PERFORMANCE SPORT 2020

Kawasaki ZZR1400 PERFORMANCE SPORT 2020

06.05.2020

Motocicleta Kawasaki ZZR1400 PERFORMANCE SPORT 2020 promite o experienta excelenta de pilotare touring.
Care sunt caracteristicile cheie ale motocicletei sport tourer 1441cc?

  • In ceea ce priveste motorizarea, versiunea Performance Sport preia de la modelul de baza ZZR1400 motorul in 4 timpi, 4 cilindri in linie, pe racire, DOHC, 16 valve.
  • Din dotarea standard face parte esapamentul Akrapovic de ultima ora. Rolul sau este de creste performanta la rulare si de a reduce greutatea. In plus, intregeste look-ul agresiv.
  • Imaginea premium a modelului este completata de saua conceputa special pentru o experienta sportiva de riding.
  • Cockpit premium. Functional si stilat, instrumentarul de bord cu ecran LCD ofera toate datele necesare calatoriei si beneficiaza de display pe fundal negru /alb.
  • Sistem de franare Brembo. Pentru a duce performanta la franare la urmatorul nivel, ZZR 1400 dispune de acelasi tip de sistem de franare ca cel implementat pe Ninja H2R. Este compus din cele mai bune componente disponibile pentru un model de serie. Tuning-ul special este o garantie a faptului ca orice joc al pieselor a fost inlaturat si ca franele isi indeplinesc misiunea si ofera un raspuns imediat.
  • Suspensia spate Öhlins TTX39. In colaborare cu Öhlins, s-a dezvoltat o unitate spate TTX special pentru motocicleta Kawasaki de fata.
  • Aparatoare de vant cu design deosebit gandit pentru confort la rularea cu viteze mari.

Ce tehnologii intra in dotarea lui ZZR1400?
- ABS
- cadru monococa din aluminiu. Design zvelt al sasiului; rigiditate ideala.
- KTRC (Kawasaki TRaction Control) 3 moduri
- Moduri de putere
- Indicator economic de riding

Alte caracteristici: ampatament 1,480 mm; garda la sol 125 mm; rezervor de 22 litri, sa de inaltime 800 mm. Schema de culoare Metallic Diablo Black / Golden Blazed Green.

Te-ar putea interesa si:

2023 Kawasaki KX450, un campion al curselor motocross

Cu mai multe campionate Supercross si Motocross decat orice alt producator, numele KX este sinonim cu victoria. Motocicleta Kawasaki KX450 reprezinta varful de lance al lineup-ului KX, construit cu scopul unic de a domina circuitul. In ultimele patru...

CITESTE MAI MULT